BIST 9.680
DOLAR 32,45
EURO 34,45
ALTIN 2.486,74
HABER /  SPOR  /  GALATASARAY

Lokomotiv Moskova Galatasaray maçını şifresiz veren kanalların frekansları

Şampiyonlar Ligi'nde Lokomotiv Moskova - Galatasaray maçı saat 20:55'te Rusya'dan canlı yayınla şifreli olarak beİN SPORTS1 kanalından verilecek. Lokomotiv Moskova - Galatasaray maçını Azerbaycan kanalı CBC Sport canlı ve şifresiz olarak yayınlayacak. İşte maçı uydu şifresiz veren yabancı kanallar listesi.

Abone ol

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu 5. hafta maçında yarın, deplasmanda Rusya'nın Lokomotiv Moskova ekibi ile karşı karşıya gelecek. RZD Arena'da 20.55'te başlayacak müsabakayı, İspanyol hakem Antonio Mateu Lahoz yönetecek.

Bu akşam Lokomotiv Central Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 20:55'de başlayacak. Mücadelenin beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanması bekleniyor.

Lokomotiv Moskova - Galatasaray maçını Azerbaycan kanalı CBC Sport canlı ve şifresiz olarak yayınlayacak.

KRİTİK MAÇI ŞİFRESİZ YAYINLAYABİLECEK UYDU KANAL LİSTESİ

Galatasaray maçını bu akşam İtalya'dan Sky Calcio 2, İngiltere'den Sky Sports 1, Portekiz'den Sport TV1, Güney Afrika'dan SupérSport 3, Yunan Nova Sports 3, Romanya'dan Digi Sport 1, Sırbistan'dan Aréna Sport 4, Fransa'dan béIN Sports FR, Rusya'dan NTV Plus Futbol 2, Polonya'dan C+ Family, Arnavutluk'tan HD SupérSport 4 HD, Avusturya'dan SRF Zwéi, İsrail'den TVé La 1 5 SPORT, Almanya'dan HD Sky Sport 5, Güney Amerika'da béIN Sports 1 ve Brezilya'dan Sports TV yayınlayacak. Az Tv, İdman Tv ise mücadeleyi canlı olarak yayınlamayacak.