BIST 9.525
DOLAR 32,51
EURO 34,74
ALTIN 2.488,22
HABER /  GÜNCEL  /  EMLAK

Loft Dragos satışa çıktı!

25 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirilecek Loft Dragos projesi satışa sunuldu.

Abone ol

25 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirilecek Loft Dragos projesi satışa sunuldu. Konutların metrekare fiyatları ise 4 bin 500 liradan başlıyor.

Daha önce Kurtköy bölgesinde WBahçe ve WRoof adlı konut projelerini hayata geçiren Erguvan İnşaat- Demirbaş Yapı Ortaklığı, üçüncü yatırım için kolları sıvadı. Butik projeler hayata geçiren ortaklık, bu kez Dragos bölgesini seçti. Loft Dragos adıyla inşa edilecek proje görücüye çıktı. 25 milyon TL'ye mal olacak projenin inşaatına mayısın ortalarında başlanacak. Demirbaş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sefa Demirbaş, her geçen gün istikrarlı bir gelişme gösteren Dragos'a yatırımcıların ilgisinin giderek arttığını söyledi.

METREKARE'Sİ 4 BİN 500 LİRA

Loft Dragos'un yükseleceği bölge 500 dönümlük bir sanayi arazisinin dönüşümüyle elde edilmiş. Erguvan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Emre Maraşlı da, şunları söyledi: "Bu bölge Anadolu yakasının sahile yakın tek kentsel dönüşüm noktası konumunda. Şu an projede ortalama metrekare satış fiyatı 4 bin 500 TL. Ancak bu rakam lansmana özel belirlendi. Kısa süre sonra değişecek."