BIST 8.718
DOLAR 32,34
EURO 35,21
ALTIN 2.247,51
HABER /  GÜNCEL

Liselilerden bıçaklı kavga VİDEO

İzmit'te düzenlenen bir partide gençler arasında başlayan tartışmada kan döküldü.

Abone ol

İzmit'te, bir içecek firmasının sponsorluğunda düzenlenen partide, gençler arasında başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Olayda, bir kişi bıçaklanarak yaralandı, kavga yüzünden parti yarıda kaldı

Venüs Restaurant'ta düzenlenen parti, geçen cuma günü saat 21.00 sıralarında başladı. Fransız DJ Pakito'nun da sahne alacağı duyurulan partide ilk olarak sahneye dansçı kızlardan oluşan Grup Shat çıktı. Partiye İzmitli gençler büyük ilgi gösterdi. Ancak geceyarısına doğru, alınan alkolün de etkisiyle gençler arasında kavga çıktı.

Bazı gençler de bıçaklarını çekti. Kimliği henüz belirlenemeyen bir genç, kavga sırasında 25 yaşındaki Erhan Talay'ın önce başına sert bir cisimle vurdu ardından da bıçakladı. Özel güzvenlik görevlileri kavganın büyümesini güçlükle önledi. Kaldırıldığı Kocaeli Devlet Hastanesi'nde ameliyat edilen Erhan Talay'ın durumunun ciddi olduğu belirtilirken, polislerin içerde yaptığı aramada suç aleti bıçağın bulunurken, ancak bıçağı kimin kullandığı belirlenemedi.

Kavga sırasında büyük bir kargaşa yaşanırken, Fransız DJ Pakito da sahne almadan İzmit'ten ayrıldı. Polis, olayla ilgili olarak araştırma başlattı.