BIST 9.805
DOLAR 32,50
EURO 34,96
ALTIN 2.430,18
HABER /  GÜNCEL

Liseli kızın korkunç intiharı

Yarıyıl tatili için ağabeyinin yanına giden liseli genç kız korkunç bir şekilde intihar etti.

Abone ol

Yarıyıl tatili için Adıyaman'dan Bursa'ya ağabeyinin yanına gelen lise son sınıf öğrencisi 18 yaşındaki Nilgün Korkut, bileklerini kestikten sonra kendini kemer ile odadaki salıncak kancasına asarak canına kıydı.

Yarıyıl tatili için Adıyaman'dan Bursa'ya ağabeyinin yanına gelen lise son sınıf öğrencisi 18 yaşındaki Nilgün Korkut, bileklerini kestikten sonra kendini kemer ile odadaki salıncak kancasına asarak canına kıydı. Korkut'un bir süredir psikolojik tedavi gördüğü öğrenildi.

AĞABEYİ İLE TARTIŞTI

Adıyaman'da eğitim gören lise son sınıf öğrencisi Nilgün Korkut, yarıyıl tatili için Bursa'da Tuna Mahallesi 12'nci Sümbül Sokak'ta oturan ağabeyi Bilal Korkut'un evine geldi. Korkut, dün akşam iddiaya göre dışarı çıkmasına izin vermeyen ağabeyi ile tartıştı. Daha sonra yemek yiyip "Dinlenmek istiyorum" diyerek odasına çekilen Nilgün Korkut, önce bileklerini kesti daha sonra kendini kemer ile odanın tavanındaki salıncak kancasına astı.

Odaya giren ağabeyi tarafından tavana asılı halde bulunan Korkut, yakında bulunan Osmangazi Tıp Merkezi'ne götürüldü. Doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen Nilgün Korkut kurtarılamadı. Ölümüyle ailesini yasa boğan kızın bir süredir psikolojik tedavi gördüğü öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturmaya Bursa Cumhuriyet Savcılığı'nca başlandı.

HERKESE YÜK OLUYORUM DEDİ KENDİNİ ASTI

HABERİN DEVAMI DİĞER SAYFADA

[PAGE]

Muğla’nın Ortaca İlçesi Gölbaşı Köyü’nde, ağır astım hastası olan ve uzun süreden bu yana tedavi gören, yakınlarına da sık sık "Herkese yük oluyorum" diyerek dert yanan 85 yaşındaki Ahmet Seyhan, odasındaki pencerenin kulpuna bağladığı, solunumu için kullanılan hortumla kendini astı. Seyhan hayatını kaybederken, yakınları sinir krizi geçirdi.

Olay, Gölbaşı Köyü’nde bu sabah saatlerinde meydana geldi. Evli ve 5 çocuk babası 85 yaşındaki Ahmet Seyhan’ı kahvaltı için uyandırmak üzere odasına giren eşi Fatma Seyhan, ağır astım hastalığı nedeniyle uzun süredir tedavi gören eşinin kendisini pencere kulpuna, solunumu için kullanılan hortumla astığını gördü. Fatma Seyhan, çığlık atıp, aynı bahçe içinde farklı evlerde oturan çocuklarından yardım istedi. Eve koşan Ahmet Seyhan’ın çocukları, öldüğünü anlayınca durumu polise bildirdi.

HERKESE YÜK OLUYORUM

Olay yerindeki incelemenin ardından, Ahmet Seyhan’ın cansız bedeni Ortaca Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. Yaşlı adamın akrabası olan Gölbaşı Köyü Muhtarı Adnan Dolu, "Uzun süredir tedavi görmekteydi. Ağır astım hastasıydı ve ayaklarından da rahatsızdı, yürüyemiyordu. Her zaman, ‘Ben herkese yük oluyorum’ derdi. Bunu kafasına çok takıyordu. Maddi ve manevi başka bir sorunu da yoktu" diye konuştu.