BIST 9.548
DOLAR 32,49
EURO 34,55
ALTIN 2.496,77
HABER /  GÜNCEL

Liseli Canan 10 gündür kayıp

Simav'da, 16 yaşındaki kızları Canan Baysarı'nın bir genç tarafından zorla kaçırıldığını iddia eden ailesi, onu bulmak için 10 gündür dedektif gibi izini sürüyor.

Abone ol

Simav Kız Meslek Lisesi Kuaförlük Bölümü 3. sınıf öğrencisi kızlarının ilçe merkezinde bir kuaförde staj gördüğünü anlatan baba 52 yaşındaki Celal Baysarı, "Kızımı Simav'ın Bahtıllı köyünden K.P. isimli genç geçtiğimiz Salı günü Simav Doç. Dr. İsmail Karakuyu Devlet Hastanesi Acil Servisi'nin önünden bir taksiye zorla bindirip kaçırmış. Kaçırma olayına gencin yakınları da yardım etmişler" dedi.

Kızlarının bindirildiği taksi ile İzmir 'in Altındağ semtine götürüldüğü yönünde duyum aldıklarını dile getiren baba Celal Baysarı, "Kendi imkanlarımızla Altındağ Polis Karakolu'na gittik. Polisler bize yardımcı oldular. Kızımı kaçıran gencin ablasının evine gidip geldiler. Ancak bir sonuç çıkmadı. Kızımın hayatından endişe ediyorum. Bir an önce bulunup bize teslim edilmesini bekliyorum" dedi.

10 gündür haber alamadıkları kızlarının bulunması için durumu Simav'da jandarma ve polise bildirdiklerini de ifade eden gözü yaşlı anne 48 yaşındaki Bahriye Baysarı, "Kızımın hayalleri vardı. Okulunu bitirdikten sonra üniversiteye gidecek, bize bakacaktı. Kızımın kendisini kaçıran K.P. ile bir işi olmaz. Kızımı zorla götürdüğünü görenler, şahitlerimiz var. Ancak bir türlü izine rastlayamıyoruz. Kızımın cep telefonu da kapalı. Kendisine ulaşamıyoruz. Duyumlarımıza göre İzmir yöresine kaçıranlar şimdi Kütahya götürmüşler. Allah rızası için, devletimizin büyüklerine sesleniyorum. Kızımı bulun, sağ salim bize teslim edin" diye konuştu.