BIST 9.006
DOLAR 32,31
EURO 35,07
ALTIN 2.279,76
HABER /  GÜNCEL

Liseli Büşra'nın ölümü düşündürdü

Bursa'da arkadaşlarının evinde eğlenen 5 liseli kızdan 14 yaşındaki Büşra, sabah evinde ölü bulundu.

Abone ol

Bursa'da arkadaşları ile birlikte poşet içersine doldurdukları çakmak gazını soluduğu öne sürülen 14 yaşındaki Büşra P.t, bu sabah yatağında ölü olarak bulundu. Genç kızın çantasındaki boş çakmak gazına ve bilgisayarına el konuldu.

Edinilen bilgiye göre olay, Nilüfer ilçesi Ataevler Mahallesi Belde Sitesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Ticaret Meslek Lisesi 10. sınıf öğrencisi olan Büşra P. (14), dün akşam Emniyet Sitesi'ndeki arkadaşlarının evinde eğlendi. Gece saat 23.00 sıralarında Mümin P., kızını alarak eve getirdi. Bir süre ailesi ile sohbet eden Büşra, odasına girerek bilgisayarında arkadaşları ile konuştuktan sonra uykuya daldı.

Sabah saatlerinde kızlarını uyandırmak isteyen aile, korkunç manzara ile karşılaştı. Aile, kızlarının tüm çabalara rağmen uyanmaması üzerine 112 ekiplerine haber verdi. Eve gelen sağlık ekipleri, Büşra'nın hayatını kaybettiğini tespit etti.

ÇANTASINDA BOŞ ÇAKMAK GAZI BULUNDU
Bursa Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polisler, genç kızın evinde uzun süre inceleme yaptı. Büşra P.'nin çantasındaki boş çakmak gazı şişesine el konuldu.

3 KIZ ÇOCUK ŞUBE'DE

Öte yandan evde eğlenen 5 kızın görüntülerini cep telefonu ile çektikleri ileri sürüldü. Polis, lise öğrencisinin bilgisayarına ve cep telefonuna kiminle konuştuğunu belirlemek amacıyla el koydu. Olayın ardından Büşra P.'nin dün akşam birlikte eğlendiği 3 kız da polis tarafından ifadesi alınmak üzere Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

ABİSİ SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Lise öğrencisi kızın ağabeyi Halim P. olayı duyunca sinir krizleri geçirdi. Cama yumruk atan ağabey, hastaneye kaldırıldı. Genç kızın pazarlama bölümünde okuduğu ve derslerinde başarılı olduğu öğrenildi.