BIST 9.754
DOLAR 32,57
EURO 34,99
ALTIN 2.431,68

Liseli aşıklar gibi kutladılar

Liseli aşıklar gibi kutladılar

Tiyatrocu Erhan Yazıcıoğlu (66) üçüncü evliliğini yaptığı Müge Sürmeli (52) ile 21. evlilik yıldönümlerini kutladı.

Liseli aşıklar gibi kutladılar

Tiyatrocu Erhan Yazıcıoğlu (66) üçüncü evliliğini 14 Şubat 1997’de Müge Sürmeli (52) ile yapmıştı.Çift, 21’inci evlilik yıldönümlerini çarşamba akşamı Tepebaşı’ndaki Şamdan 13’te kutladı. Erhan Yazıcıoğlu gece boyunca eşini öpücük yağmuruna tuttu, liseli aşıklar gibiydi. Erhan Yazıcıoğlu, 1954 yılında İstanbul'da doğdu. Babasının adı Muhsin Yazıcıoğlu. Liseden mezun olduktan sonra üniversite ye devam etmeyip, 1971 yılında henüz 17 yaşında iken babasının itirazlarına rağmen İstanbul Şehir Tiyatroları'nda figüran olarak işe başladı.

Liseli aşıklar gibi kutladılar

Emekli oluncaya kadar İstanbul Şehir Tiyatroları'nda pek çok oyunda görev aldı. Emekli olduktan sonra da konuk oyuncu olarak tiyatro sahnelerinde çalışma hayatına devam etti. Tiyatro İstanbul, Sadri Alışık Tiyatrosu, gibi tiyatrolarda da konuk oyuncu olarak ve konuk yönetmen olarak bulundu. Televizyonda "Seç Bakalım" adlı programı uzun süre sundu. Ayrıca uzun yıllar seslendirme ve seslendirme yönetmenliği yaptı.

Liseli aşıklar gibi kutladılar

Hayatını sesiyle kazanırken 1995 yılında ses tellerinde kanser hücresi bulundu. Yıllarca ekranlardan uzak durdu tedavisini oldu. 2012 yılında "Karadayı" dizisiyle ekranlara dönerken aynı zamanda kendi hayat hikayesini anlattığı "Kenar Mahalle Delikanlısı" adlı kitabıyla sevenlerinin karşısına çıktı.

Liseli aşıklar gibi kutladılar

Erhan Yazıcıoğlu'nun ilk evliliğinden iki kızı vardır. 1986 yılında boşandıktan sonra 3 yıl çocukları eski eşinde kaldı; sonra da büyük kızı Begüm (d.1981) 8,5 yaşında ve küçük kızı Burçak (d.1985) ise 3,5 yaşında iken babalarının yanına geldi.