BIST 9.775
DOLAR 32,54
EURO 34,99
ALTIN 2.434,75
HABER /  GÜNCEL

LİG TV canlı izle derbi maçı- Canlı takip

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında lider Fenerbahçe evinde Galatasaray'ı ağırlıyor. Fenerbahçe Galatasaray maçı ne zaman hangi kanalda saat kaçta ?

Abone ol

 Saat 19:00'da başlayan Fenerbahçe Galatasaray maçı LİG TV'den canlı olarak yayınlanıyor.

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe ile Galatasaray arasında Kadıköy'de yapılacak dev maç öncesi iki ekibin iç ve dış saha maçlarına bakıldığında, ev sahibi sarı-lacivertliler derbide bir adım önde görünüyor.  
 
FENERBAHÇE GALATASARAY MAÇININ CANLI YAYINI 

 
Muhtemel 11'ler;

Fenerbahçe: Volkan, Caner, Alves, Egemen, Mehmet Topuz, Mehmet Topal, Emre, Meireles, Kuyt, Sow, Emenike

Galatasaray: Eray, Eboue, Chedjou, Semih, Sabri, Melo, Selçuk, Burak, Umut, Drogba

Şimdiki Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın bulunduğu "Papazın Çayırı" olarak adlandırılan yerde 17 Ocak 1909 tarihinde yapılan ve Galatasaray'ın 2-0 kazandığı özel maçla başlayan 104 yıllık rekabette, galibiyetlerde ve gol sayısında Fenerbahçe'nin üstünlüğü bulunuyor.

Sarı-lacivertliler, geride kalan 375 maçtan 142'sini kazandı, sarı-kırmızılı ekip bu süre içinde 120 kez galip geldi. İki takım 113 maçta ise eşitliği bozamadı.

"Sarı Kanaryalar"ın attığı toplam 524 gole, "Cim Bom" 477 golle karşılık verdi.

Galatasaray, son 8 maçta 2 kez yenildi

Rekabetin genelinde Fenerbahçe'nin gerisinde kalan Galatasaray, son dönemde ise galibiyet sayısı bakımından üstünlüğü ele geçirdi.

İki takım arasında 6'sı Süper Lig, 2'si TFF Süper Kupa olmak üzere son 8 maçtan 4'ünü kazanan sarı-kırmızılı ekip, 2 kez berabere kaldı, bu süre içinde sadece 2 kez mağlup oldu.

Ligde 113. randevu

Fenerbahçe ile Galatasaray, 56. sezonunu geçiren lig tarihinde şimdiye dek 112 kez karşı karşıya geldi.

Genel toplamdaki üstünlüğünü lig maçlarına da yansıtan Fenerbahçe, rakibine galibiyet sayısında 46-31 üstünlük kurdu. Ligdeki 35 maç da berabere sonuçlandı.

Lig maçlarında sarı-lacivertlilerin attığı 146 gole, sarı-kırmızılılar 112 golle karşılık verebildi.