BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,90
ALTIN 2.437,16
HABER /  MAGAZİN

Lidya Özdemiroğlu kimdir nereli babasına bakın çok ünlü!

Lidya Özdemiroğlu kimdir aslen nereli kaç yaşında? Levent Yüksel ile aşk yaşadığı iddia edilen Lidya Özdemiroğlu ne iş yapıyor? Lidya Özdemiroğlu özel hayatı ve biyografisi internethaber'de.

Abone ol

Bir döneme damga vuran isim Levent Yüksel yeniden gündeme geldi. Levent Yüksel, kendisinden 31 yaş küçük sevgilisi Lidya Özdemiroğlu ile aşk yaşıyor. Gelin hep birlikte Lidya Özdemiroğlu'na bakalım.

Şarkıcı Levent Yüksel'in, 22 yaşındaki üniversite öğrencisi Lidya Özdemiroğlu ile yaşadığı aşk magazin gündemine bomba gibi düştü. 

ARALARINDA 31 YAŞ VAR

Aralarında 31 yaş olan çiftin ilişkisiyle ilgili detaylar ise, Lidya Özdemiroğlu'nun Instagram hesabından öğrenildi. Özdemiroğlu'nun sık sık Levent Yüksel'in fotoğraflarını paylaştığı dikkatlerden kaçmadı. Ayrıca, Lidya Özdemiroğlu'nun "Hediye gibi geldin, hoş geldin. Bugün ikinci senemizin ilk günü. Daima aşk olsun. Akşam gözlüm" notu ve 24.11.2016 tarihi düştüğü paylaşım, ilişkinin geçmişinin olduğunu da gözler önüne serdi.

BABASI ATİLLA ÖZDEMİROĞLU

Ünlü söz yazarı ve besteci Atilla Özdemiroğlu'nun kızı olan Lidya Özdemiroğlu'nun da annesi babasından 31 yaş küçük. Lidya'nın geçen yıl ölen babası müzisyen Atilla Özdemiroğlu ile annesi Hepgül Hepbir'in arasında da 31 yaş vardı.

LİDYA ÖZDEMİROĞLU NE OKUYOR?

Lara isminde bir ikizi bulunan Lidya Özdemiroğlu,1995 yılında doğdu. Bilgi Üniversitesi'nde eğitimine devam eden Lidya Özdemiroğlu, sosyal medya hesaplarında sürekli Levent Yüksel'in fotoğraflarını paylaşıyor. Sanatla ilgilenen Lidya Özdemiroğlu müzik dünyasında da çok sayıda arkadaşa sahip.