BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,88
ALTIN 2.430,45

Liderlerden Cumhuriyet Bayramı mesajı

Liderlerden Cumhuriyet Bayramı mesajı

Cumhuriyetin, 92. kuruluş yıl dönümü Türkiye Cumhuriyeti Devleti sadece kendi vatandaşlarının değil, aynı zamanda bölgedeki ve dünyadaki tüm mağdurların, mazlumların, kardeş toplulukların da umut kaynağı olduğuna dikkati çeken Erdoğan, şöyle devam etti:

Liderlerden Cumhuriyet Bayramı mesajı

Cumhuriyetin, 92. kuruluş yıl dönümü aynı zamanda bölgedeki ve dünyadaki tüm mağdurların, mazlumların, soydaş ve kardeş toplulukların da umut kaynağı olduğuna dikkati çeken Erdoğan, şöyle devam etti:

Liderlerden Cumhuriyet Bayramı mesajı

Cumhuriyet'in 92'inci yaşını kutlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mesajında son dönemde yaşanan terör saldırıları vardı: "Bugün Türkiye Cumhuriyeti Devleti, sadece kendi vatandaşlarının değil, aynı zamanda bölgemizdeki ve dünyadaki tüm mağdurların, mazlumların, soydaş ve kardeş toplulukların da umut kaynağıdır. Birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize yönelik saldırıların gerisinde, Cumhuriyetimizin işte bu seviyeye ulaşmış olmasından duyulan rahatsızlık vardır."

Liderlerden Cumhuriyet Bayramı mesajı

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun mesajında ise birlik ve beraberlik vurgusu vardı: "Cumhuriyetimizin kuruluş yıldönümü, bugün, o kenetlenmeyi bir kere daha hatırlamak ve ülkemize bağlılığımızı en net haliyle ifade etmek için büyük bir imkandır. Bu bayram vesilesiyle ortaya koyacağımız birlik ve beraberlik tablosu, aramıza nifak tohumları ekmeye çalışanlara verilecek en güzel cevaptır."

Liderlerden Cumhuriyet Bayramı mesajı

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu mesajında Cumhuriyet vurgusu yaptı: "Tarihimizin en derin krizlerini yaşadığımız bugünlerde umutsuz değiliz. Ulu Önder Atatürk'ün 'Kıymetli evlatlarının elinde daima yükseleceğini ve ebediyen yaşayacağını' söylediği Cumhuriyetimiz, yaşadığımız tüm kriz ve sorunların da çaresi olacaktır."