BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 35,01
ALTIN 2.427,85
HABER /  GÜNCEL

Lider Fenerbahçe kayıpsız devam ediyor: 3-0

Lider Fenerbahçe, zorlu Antep deplasmanında işini kolay gördü, şampiyonluğu da zordan kolaya çevirmeye devam etti!

Abone ol

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında lider Fenerbahçe, Gaziantepspor'u deplasmanda 3-0 yendi.  
 
Galatasaray'ın puan kaybettiği haftada kazanarak şampiyonluk yolunda iyice rahatlamak isteyen Fenerbahçe maça oldukça hızlı başladı. Henüz 10.dakikada gönderilen uzun topta savunma oyuncularından iyi bir şekilde sıyrılan Emenike güzel bir vuruşla skoru 0-1'e getirdi.

EMENİKE MAÇA DAMGA VURDU

Fenerbahçe golün ardından kontrolü tamamen eline aldı. Ön alandaki pres Gaziantepspor'u bunaltan sarı lacivertli ekip birçok gol pozisyonuna girdi. Nitekim 34.dakikada Emenike yine savunma arkasına sarktı. Sürati ile herkesi geride bıraktı. Ardından kendisinin ve takımının 2.golünü attı. Fenerbahçe etkili oyununu sürdürmesine rağmen ilk yarı bu skorla sona erdi.

SOW GOLLE BULUŞTU

Karşılaşmanın ikinci yarısı da Fenerbahçe'nin kontrolü altında geçti. Emenike etkili oyununu sürdürürken sarı lacivertli ekip ev sahibi Antep'e net bir fırsat şansı bırakmadı. Üst üste tehlikeli pozisyonlar bulan fakat cömertçe harcayan Fenerbahçe 76.dakikada 2014 yılında golle buluşamayan Sow'un ayağından bir gol daha bularak skoru 0-3'e getirdi. Karşılaşmanın geri kalan bölümünde iki tarafta tehlikeli ataklar yaratsa da sonuç çıkmadı. Fenerbahçe haftayı kayıpsız kapatarak Arena'da şampiyonluk kutlama hayaline bir adım daha yaklaştı. 

Gaziantepspor: 0 - Fenerbahçe: 3

Stat: Kamil Ocak

Hakemler: Halis Özkahya, Mustafa Emre Eyisoy, Hakan Yemişken

Gaziantepspor: Karcemarskas, Şenol Can, Orhan Gülle, Traore, Ekrem Dağ, Serdar Özbayraktar, Stankevicius, Binya, Mustafa Durak, Cenk Tosun, Birol Hikmet

Fenerbahçe: Mert Günok, Bekir İrtegün, Mehmet Topal, Sow, Kuyt, Meireles, Alves, Emre Belezoğlu, Emenike, Gökhan Gönül, Caner Erkin

Goller: Dk. 10 ve Dk. 33 Emenike, Dk. 76 Sow (Fenerbahçe)