BIST 9.091
DOLAR 32,37
EURO 34,98
ALTIN 2.325,71
HABER /  GÜNCEL

Liana Hananel kimdir aslen nereli bakın nereden tanıyomuşuz

Liana Hananel kimdir, aslen nereli, kaç yaşında ve Liana Hananel 'ın babası annesi kimdir soruları merak edilid. Mina Başaran'a ait olan özel jette hayatını kaybedenlerden biri olan Liana Hananel bikini markası Lily And Rose’un kurucusuydu.

Abone ol

Liana Hananel  kimdir, aslen nereli, kaç yaşında ve Liana Hananel'in annesi babası kim soruları Mina Başaran'a ait özel jetin düşmesinin ardından merak edilmeye başladı. Liana Hananel'in alarında Özge Ulusoy, Rüya Büyüktetik, Şeyma Subaşı ve Martha Graeff gibi ünlülerin tercih ettiği ettiği bikini markası Lily And Rose’un kurucusu olduğu belirlendi.

8 genç kızın içinde olduğu Mina Başaran' ait özel jet dün akşam BAE'den İstanbul'a dönerken düştü. İçinde toplam 11 kişinin olduğu jet harabeye döndü ve 11 kişiye mezar oldu. Peki o jetin içinde olan Liana Hananel kim?

ÜNLÜ TASARIMCI LİANA HANANEL DE UÇAKTAYDI: Yolculardan Liana Hananel’in, alarında Özge Ulusoy, Rüya Büyüktetik, Şeyma Subaşı ve Martha Graeff gibi ünlülerin tercih ettiği ettiği bikini markası Lily And Rose’un kurucusu olduğu belirlendi.

ÜÇÜ BU YAZ EVLENECEKTİ: Zeynep Coşkun, Ayşe And ve Sinem Akay’ın bu yaz birer ay arayla evlenecekleri öğrenildi. Arkadaşların sırayla birbirlerinin bekarlığa veda partilerine katılmayı planladıkları gelen bilgiler arasında.Burcu Gündoğar Urfalı: İstanbul Teknik Üniversitesi tekstil ve moda tasarımı bölümünde başladığı eğitimini, çift diploma programı ile Fashion İnstitute of Technology New York'ta 2011 yılında tamamladı. Mezun olma projesi ile ‘Critic's Award' alan ilk Türk öğrenci oldu. Hamileydi.