BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.493,53
HABER /  MAGAZİN

Ünlü oyuncu Miley Cyrus'u çoktan unuttu!

Miley Cyrus tarafından terk edilen yakışıklı oyuncu Liam Hemsworth, ünlü şarkıcı çoktan unutmuşa benziyor.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

Ünlü şarkıcı Miley Cyrus ile bir dönem nişanlı olan Liam Hemsworth genç şarkıcı tarafından terk edildikten sonra yeni bir aşka mı yelken açıyor? 

Hannah Montana karakterini canlandıran Miley Cyrus hayatında aldığı radikal fiziki değişimin yanında ilişki hayatında da büyük kararlar alarak ciddi bir ilişki ile başa çıkmayacağım demiş ve ünlü oyuncu Liam Hemsworth ile nişan atmışlardı. Açlık Oyunları filmlerinin yakışıklı oyuncu şok karardan uzun bir süre sonra yakın zamanda başka bir ünlü dizi yıldızı ile görüntülenmesi gündeme bomba gibi düştü.

1.20140211090709.jpg

İddialara göre Açlık Oyunları filminin yakışıklı oyuncusu Liam Hemsworth geçtiğimiz günlerde Atlanta'da bulunan bir barda Vampire Diaries dizisinin güzel oyuncusu Nina Dobrev ile epey yakın bir şekilde görülmüş. Söylenene göre yakışıklı oyuncunun 25 yaşındaki Nina Dobrev ile barda yakın ilişkiler kurduğu ve uzun süre güzel oyuncu ile vakit geçirip eğlendiği iddia edildi.

2.20140211090923.jpg  3.20140211090930.jpg

Celebuzz adlı magazin basının gördüğünü iddia ettiği açıklamalara göre ikilinin birlikte çok iyi zaman geçirdiği görülüyordu. Epey yakın ilişkiler kuran oyuncuların kesinlikle yeni bir ilişkiye başladıkları şeklinde yorumlandı. Belirtilene göre Nina Dobrev'in Vampire Diaries'in çekimleri için Atlanta'da olduğu ve Liam Hemsworth'de Açlık Oyunları filminin 3 serisi için geldiği Atlanta'da ortak bir dostları tarafından tanıştırıldığı belirtildi. Çiftin Atlanta'da bulunan bar çıkışı öpüştüğü iddia edilirken magazin basını tarafından bu dedikodu Liam Hemsworth'un ünlü şarkıcı Miley Cyrus'u çoktan unuttuğu şeklinde yorumlandı. Ünlü şarkıcının bu çıkan dedikodular hakkında bir yorum yapıp yapmayacağı ise merakla bekleniyor.