BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,89
ALTIN 2.431,26
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

LG G6 ilk kez ortaya çıktı özelliklerine bakın

MWC 2017 öncesinde sızıntıları ortaya çıkmaya devam eden telefonlardan birisi de, LG G6. LG'nin yeni amiral gemisi LG G6'ya ait bir görsel daha sızdırıldı.

Abone ol

Yıllardır devam etmekte olan gelenek bozulmuyor ve MWC etkinliği yaklaştıkça, tanıtılacak olan akıllı telefonlar hakkında yeni sızıntılar ortaya çıkmaya devam ediyor.

LG'nin amiral gemisi sınıfına dahil edeceği ve 27 Şubat tarihinde tanıtımını gerçekleştireceği yeni akıllı telefonu LG G6, ortaya çıkan sızıntılar ile aylardır gündemde yerini koruyor. Bugün internette dolaşmaya başlayan yeni bir LG G6 görseli, cihazın bir kez daha farklı açılar ile gün yüzüne çıkmasını sağladı.

Daha önce ortaya çıkan LG G6 tasarımları ile birebir aynı olan görsel, cihazın Always On özelliğine sahip olduğunu ortaya çıkarıyor.

Beklenildiği gibi arka tarafında çift kameranın yer aldığı LG G6, bir önceki amiral gemisi olan G5 modelinde olduğu gibi kamera altında bir parmak izi okuyucuya ev sahipliği yapacak. shiftdelete.net'in haberine göre LG G6'nın teknik özellikleri kısaca bir hatırlamak gerekirse, Qualcomm'un yeni nesil Snapdragon 821 işlemcisinden güç alacak olan akıllı telefon, 5.7 inç büyüklüğünde bir ekrana ev sahipliği yapacak.

Suya ve toza karşı dayanıklı bir yapıya sahip olan LG G6 hakkında diğer detayları, 27 Şubat tarihinde düzenlenecek olan etkinlikte öğreneceğiz.

lg6