BIST 8.966
DOLAR 32,31
EURO 35,06
ALTIN 2.279,62

LG G4 incelemesi

LG G4 incelemesi

LG G4 incelemesi

LG G4 incelemesi

LG'nin 2015 yılı amiral gemisi LG G4 özellikleri detaylı bir şekilde incelendi. Shiftdelete sitesi Nisan ayında piyasaya çıkan telefonun artı ve eksilerini derledi.

LG G4 incelemesi

Özellikle ekran ve kamera konusunda kendini epey geliştiren LG, G4 modeliyle özellikle kamerada ben de varım diyor.

Ana hatlarıyla LG G3'e benzeyen tasarım
LG G2'den bu yana gelen ana tasarım hatlarını kullanmaya devam eden LG, G4 modelinin tasarımını G3'ten çok da farklılaştırmamış.

Ekran kısmında iç bükey bir eğime yer veren LG, G2 ve G3'teki arka kısımdaki eğimlerine de devam ediyor. Bu da telefonu tek elle tutma konusunda çok başarılı bir hale getiriyor.

Tabii LG G3'e göre G4'ün az da olsa ağırlaştığını da hatırlatalım.

LG G4 incelemesi

Detaylı Snapdragon 808 değerlendirmemiz videoda ama biraz bahsedelim
Snapdragon 801 ve 805 ile salt işlemci gücü bakımından ayrılan Snapdragon 808, işlemci gücünün ağır bastığı noktalarda Snapdragon 810 ile benzer bir karakter sergiliyor.

Grafik işlemci tarafında ise Snapdragon 808, Snapdragon 801 ve 805 ile benzer bir grafik çiziyor. Yani kısaca LG G4, test canavarı bir telefon olmayacak. Fakat kullanım detaylarında özellikle videomuzda da göreceksiniz, yazılımın stabilitesiyle göz dolduran bir deneyimi var.

LG G4 incelemesi

Quantum IPS 5.5 inç ekran
Quantum IPS, gerçekten IPS ekran deneyimini ciddi anlamda ileri seviyeye taşımış. AMOLED ekranlarla IPS ve LCD ekranlar arasındaki en büyük fark olan başarılı siyah performansı, Quantum IPS ile karşımıza çıkıyor. Kontrast değerleri Quantum IPS ile oldukça yukarı seviyeye taşınıyor. İnceleme videomuzda da bahsedeceğimiz üzere, LG G4'ün ekranı beni gerçekten etkilemeyi başardı.