BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

LG G Watch aniden indirime girdi

Akıllı saatini erken çıkartan ama çok başarı elde edemeyen LG, G Watch modelinin fiyatını Google Play mağazasında 50 Dolar indirdi.

Abone ol

LG G Watch aslında hiç fena bir ürün değil, sade tasarımı ve pratik kullanımı ile ilk çıktığında dikkat çekmedi değil.

Ama ne yazık ki bu model LG’ye pazarda istediği başarıyı getiremedi. Şimdi firma şansını bir üst seviye LG G Watch R ile denemek isterken, eski saatte de indirim yapmaya karar vermiş.

Tabii LG G Watch için yapılan bu anlık indirimin sebebi acaba ürünün çok satmaması mı, yeni modelin çıkıyor olması mı, yoksa daha yüksek ihtimalle Apple’ın Apple Watch modelini duyurmuş olması mı? Sebep her ne olursa olsun, daha birkaç aydır piyasada olan bir üründe böyle hızlı bir indirim yapmak sadece tüketicilere yarayan bir karar oluyor.

lg-g-watch-aniden-indirime-girdi.jpg

Bu arada G Watch için yapılan indirimin sadece Google Play mağazasından alımlarda uygulanacağını hatıratalım. Yani şu anda ülkemiz için pek bir şey ifade etmiyor. Ama Google Play sayfasında, akıllı saat ürünlerinin online satışını bir an önce diğer ülkelere getirebilmek için ellerinden geleni yaptıklarını okuyabilirsiniz.

Hiç beklenmedik bir anda indirime giden LG G Watch’ın tanıtım videosunu izlemek ve ürünü daha yakından görmek için buraya