BIST 9.771
DOLAR 32,54
EURO 35,00
ALTIN 2.434,64
MEDYA

Leyla Alaton öyle bir söz söyledi ki, stüdyo buz kesti!

Ünlü iş kadını Leyla Alaton, dün katıldığı bir TV programında sarf ettiği sözlerle sosyal medyanın gündemine oturdu.

Ünlü iş kadını Leyla Alaton, dün katıldığı bir TV programında sarf ettiği sözlerle sosyal medyanın gündemine oturdu. Alaton, iş dünyasında kadınların yer edinebilmek için erkeksileştiği yönündeki sava karşı çıkarak, "Çünkü, asıl t...ak kadınlarda da ondan. Çok daha cesur olan kadınlar" dedi.

Deniz Bayramoğlu'nun sunduğu 'Gündem Özel' programında iş hayatının insanlar üzerindeki etkileri tartışıldı. Programın konuklarından Alarko Holding'in kurucusu İshak Alaton'un kızı ve iş kadını Leyla Alaton, iş dünyasındaki kadınların bu kulvarda yer edinebilmek için 'erkeksileştiği' savına karşı çıkarak, "Ben kendimi gayet seksi ve kadınsı buluyorum. Düşündüğümü söylemek beni erkek yapmaz, beni insan yapar." dedi.

Yayının diğer konuğu bilişimci gazeteci Serdar Kuzuloğlu, Alaton'a "Erkekte bile düşündüğünü söylemek huyu yok." diyerek destek verirken Leyla Alaton, "Çünkü asıl t.şak kadınlarda da ondan. Çok daha cesur olan kadınlar." sözleriyle stüdyodakileri güldürdü.

Leyla Alaton, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Özellikle de iş hayatında. Erkekler birbirini memnun etmek için o kadar bir düzen kurmuşlar ki futboldaki gibi, herkes yerini çok iyi biliyor. Kadınların ise bu riski alabildiğini ve düşündüğünün arkasında durduklarını düşünüyorum."

------------------------------------------------------------------------------

(Ulusal yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. Türkiye'nin tanığı pek çok isim yazar kadrosunda yer almakta. Okur yorumlarının yanı sıra açık görüş köşesinden mesleki yazılara ve blog yazarlarına yer vermektedir. Açık görüşte 20'ye yakın uzman yazar olarak yer almaktadır. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 12 site yer almaktadır. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde güncel haberler ile birlikte, politika, sağlık, magazin, spor, memur ve eğitim ile son dakika haberleri yer alıyor.)

Sitene Ekle