BIST 9.133
DOLAR 32,37
EURO 35,04
ALTIN 2.326,89
HABER /  MEDYA

Levent Kırca'dan Tayyip Erdoğan itirafı

Sabah gazetesi yazarı Rasim Ozan Kütahyalı, hayatını kaybeden Levent Kırca'nın bomba Erdoğan itirafını köşesinde yazdı.

Abone ol

Sabah gazetesi yazarı Rasim Ozan Kütahyalı sanatçı Levent Kırca'nın Cumhurrbaşkanı Erdoğan ile ilgili kendisine yaptığı açıklamaları köşesinde yer verdi.

Rasim Ozan Kütahyalı, önceki gün karaciğer kanserine yenilerek aramızdan ayrılan usta oyuncunun açıklamalarını ilk kez kamuoyuyla paylaştı. Kütahyalı, Kırca ile Kadir Çelik'in moderatörlüğündeki Objektif programında 20 Mart 2014'te karşı karşıya geldiklerini yazdı.

"SU KATILMAMIŞ BİR KEMALİST İDİ"

"Çok hoş sohbet adamdı." dediği sanatçı için yazar "Elbette çok katı biçimde eski Türkiye'ye bağlıydı. AK Parti'nin azılı bir düşmanıydı. Su katılmamış bir Kemalist idi." ifadelerini kullandı.

"BUNLARLA BİR TEK TAYYİP BAŞ EDEBİLİR"

Program boyunca Kırca'nın Tayyip Erdoğan'a giydirdiğini belirten Kütahyalı, sanatçının program çıkışı kendisine yaptığı açıklamaları köşesine taşıdı:

"Bak ben sizin Tayyip Erdoğan'a çok kızıyorum. Bana göre ülkeye çok zararlar verdi ama şu Fethullah belasından da Türkiye'yi başka hiç kimsenin kurtaramayacağını biliyorum. Bunlarla bir tek Tayyip baş edebilir. Başka türlü devleti örümcek ağı gibi sarmış bu Fethullahçı çeteden memleketi 50 sene kimse kurtaramaz. Tek ben değil okumuş yazmış Atatürkçülerin hepsi bu gerçeğin farkında ama bu saatten sonra Tayyip'i de destekleyecek halimiz yok."

Yazının tamamı için