BIST 9.559
DOLAR 32,53
EURO 34,88
ALTIN 2.488,86
HABER /  GÜNCEL

Leopar köye indi

Hindistan’ın batısındaki bir kasabaya inen bir leoparın çıktığı bir çatıda kasaba sakinlerini kovalaması amatör kameraya yansıdı. <br/>Hindi...

Abone ol

Hindistan’ın batısındaki bir kasabaya inen bir leoparın çıktığı bir çatıda kasaba sakinlerini kovalaması amatör kameraya yansıdı.
Hindistan’ın batısında bulunan Maharaştra eyaletinde bulunan Ballarpur kasabasına yemek aradığı tahmin edilen bir leopar indi. Bir evin çatısına çıkan leopar, burada bulunan kasaba sakinlerini kovalamaya başladı. Kasabalılar ise ellerine aldıkları sopalarla leoparı uzaklaştırmaya çalıştı. Hırçınlaşan leopar, yakaladığı bir adamı arkasından yakalayarak ısırdı. Ancak adam, son anda çatıda bulunan alçak bir duvardan atlayarak kaçmayı başardı. Adamın kaçtığı tarafa doğru atlayan leopar, karşısında çok sayıda kişiyi görünce korkarak çatıdan aşağı indi. Burada köşeye sıkışan leopar, daha sonra boş bulduğu ufak bir binaya saklandı.
Daha sonra olay yerine gelen Hindistan Orman İşletme Müdürlüğü görevlileri tarafından üzerine fileler atılarak yakalanan leoparın doğaya salınacağı ifade edildi. Yaşanan olayda ciddi bir yaralanmanın olmadığı belirtildi.
(İHA)