BIST 9.080
DOLAR 32,32
EURO 35,07
ALTIN 2.307,42

Lawrence Tesettüre bürünmüş!

Ünlü mankenlerden idol haline gelmiş futbolculara, sahnelerdeki sanatçılara, Ankara’da koca makamları dolduran siyasilere varıncaya kadar birçok isim destek veriyor!

Yazılarımın takipçilerinin de çok iyi bildiği gibi ümmet ve millet üzerinde oynanan oyunlara sıklıkla dikkat çeker ve dış güçler tarafından sahnelenen projelere celbi nazar eylemeye ziyadesiyle ceht ederim.

İslam ümmetini ve Türk milletini cepheden yaptığı saldırılarla yenemeyeceklerini anlayan emperyal güçler taktik değiştirerek ümmet ve milleti içeriden yıkmaya çalıştılar. Bunun için de devşirdikleri insanlarla projelerini sahnelemeye başladılar.

Bu projelerden ilkini “ırkçılık” üzerinden kurgulayarak Osmanlı’yı parçaladılar. Bu bağlamda Jön Türkçülük, İslamcılık ve benzeri ayrıştırma araçlarını kullanarak ümmetin adeta mezarını kazdılar.

Daha sonra mezhepçilik projesi üzerinden ayrıştırmayı derinleştirdiler. Ortaya o kadar çok mezhep ve tarikat çıkardılar ki ümmetin bir araya gelmesini engellediler.

Arabistanlı Lawrence bir başka projeydi mesela. Hedef, Araplara kendini sevdirmek, onlardan birisiymiş gibi davranmak ve Osmanlı’ya başkaldırmalarını sağlamaktı.

Projelerin sadece ismini sıralamaya kalksak bu köşe yetersiz kalır. Ancak en hazini bu değildi. En hazini tüm bu projelerin başarıya ulaşmasıydı. Cepheden saldırılarla yenemedikleri Müslümanları proje oyunlar ve insanlarla parçaladılar ve tarumar ettiler.

Bu ümmetin ve milletin önüne her daim yeni proje oyunlar ve insanlar çıkardılar.

Bu proje oyunlardan en sonuncusu muhafazakâr kesim üzerinde ve onların giyim tarzı olan ‘tesettür’ üzerinden icra ediliyor. Adına “Tesettür Modası” dedikleri bu proje üzerinden Müslüman bayanların Kur ‘ani ölçülerde olan giyimlerini hedef alıyorlar ve giderek onları seküler alana çekiyorlar.

Tabii ki bu proje oyununu da şahıslar üzerinden sahneliyorlar. Düzenledikleri tesettür moda günleri ve festivallerde mankenleri kullanarak adeta ‘tesettürün’ canına okuyorlar. Düzenlenen her tesettür defilesi, her tesettür festivali gerçek manadaki tesettüre sıkılmış birer kurşun adeta.

Bir takım kadınsı unvanlar üzerinden takma isimlerle tesettüre ‘son kurşun’ misali atış yapıyorlar. Ben öyle zannediyor ve inanıyorum ki sizler hemen bu takma isimler ile sahaya sürülen proje şahısları anımsayacaksınızdır. Anımsama noktasında ben size şöyle yardımcı olmaya çalışayım. Hem sanal dünya üzerinde hem de haberler ve birtakım kalemşorların köşelerine taşımış oldukları reklamsı yazılar üzerinde bu garabet takma isimli şahıslara hemen ulaşabilirsiniz.

Bu takma isimleri kullanan ya da kullandırtılan hanımefendiler artık her platformda adeta organizatör olarak görev alıyor ve genç kızlarımızın setr değerlerine kurşun sıkıyorlar.

Tesettüre bürünmüş Lawrence misali Müslüman kızları parçalıyor İslamdan uzaklaştırıyorlar.

Düzenlenen her tesettür festivali ve defilesinde, sosyal medyadaki tesettür pazarlayan hesapların büyük çoğunluğunda bu takma isimli bayanlar ya da ‘güzel’ kalıbına sokulmuş olan Müslüman genç kızlarımız boy gösteriyor, cazibe merkezi halinde sunuluyorlar.

Bu sunumun yeterli olmayacağı kanaatine varan proje şahısları palazlandırdığı mankenlerle adeta tesettüre kan doğruyor, canına okuyor. Genç kızların giyim tarzını adına asla tesettür denemeyecek şekilde deforme ediyor. Son yıllarda tesettüre bu tarz proje kişiler kadar zarar veren birisi çıkmadı desem abartmış olmam.

Tahmin ediyorum ki artık bu isimleri ve projeye kurban edilmiş müslümancıkları yavaş yavaş resmetmeye başladınız. İşte bu tahmin etmiş olduğunuz şahıslar artık Müslüman yaşam tarzına atılmış bir atom bombası adeta. Maalesef yıkıcı gücü çok fazla.

Çok enteresan bir şekilde proje tutmuş zira destek veren isimler arasında kimler yok ki… Ünlü mankenlerden idol haline gelmiş futbolculara, sahnelerdeki sanatçılara, Ankara’da koca makamları dolduran siyasilere varıncaya kadar birçok isim destek veriyor!

Bu isimler normal şartlar altında milyon dolarlarla iş yapan isimler. Ağızlarından çıkan bir kelime bile çok büyük paralar eden isimler. Eğer bu isimler bir yerden işaret almasalar bu tip yerel sözüm ona markalara destek vermeyi akıllarının ucundan bile geçirmezler.

Etraflarına topladığı milyonlarca genç kızımızı maalesef çok tehlikeli yerlere sürüklüyorlar. Öncelikle anne-babalar, daha sonra toplum ve devlet olarak bu proje şahsiyetlerin oyunlarını bozmazsak dizimizi döveceğimiz günler çok yakın…

SOSYAL MEDYA TAKİP 

twitter.com/msbeser

facebook.com/msbeser