BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,11
ALTIN 2.306,06

Lara Surol Bodrum'u yaktı geçti!

Lara Surol Bodrum'u yaktı geçti!

Lara Surol tatil sezonunu ihtişamlı açtı. Açılışı Bodrum Türkbükü'nde yapan sosyetik güzel, leopar desenli bikinisi ve fit vücuduyla adeta göz kamaştırdı. Surol, yaptığı jet-ski şovuyla da görenleri hayrete düşürdü.

Lara Surol Bodrum'u yaktı geçti!

Sosyetik güzel Lara Surol, tatil sezonuna iddialı giriş yaptı. Sezonu Bodrum'da açan Surol önceki gün Türkbükü Çilek Beach'te objektiflere yansıdı. Leopar desenli mayosuyla iskelede bir süre güneşlenip kusursuz fiziğini sergileyen Surol, daha sonra siyah bikinisini giyip jet-skisinin direksiyonuna geçti. Yaptığı artistik hareketlerle meraklı bakışların odağı olan Surol, Jet-ski kullanma konusunda oldukça maharetli olduğunu gösterdi. Surol, jet-ski şovun ardından yemek yemek için plajdan ayrıldı.

Lara Surol Bodrum'u yaktı geçti!

LARA SUROL KİMDİR?: Lara Surol bir dönem milli futbolcu Burak Yılmaz, eski Beşiktaşlı İtalyan futbolcu Ferrari ve basketbolcu Kaya Peker ile bir dönem adı anılmıştır. Ayrıca Hakan Sabancı ile de kısa bir beraberliği olmuştur. Eski bir manken olan Surol, aynı zamanda bir çocuk annesi.

Lara Surol Bodrum'u yaktı geçti!

Her gün üç saat spor yapan manken, formunu spor yapmaya borçlu. Thai Box ve Kick Box gibi sporlarla ilgileniyor. Dövüşmek yerine kum torbasıyla antrenman yapmayı tercih ediyor.