BIST 9.727
DOLAR 32,50
EURO 34,91
ALTIN 2.439,09
HABER /  DÜNYA

Lan dedi diye kalbinden bıçakladı

Adana’da 18 yaşındaki genç, "lan" deme meselesi yüzünden bir kişiyi kalbinden bıçaklayarak öldürdü. Olaydan sonra gözaltına alınan zanlı, ...

Abone ol

Adana’da 18 yaşındaki genç, "lan" deme meselesi yüzünden bir kişiyi kalbinden bıçaklayarak öldürdü. Olaydan sonra gözaltına alınan zanlı, "İstemeden oldu, pişmanım" dedi.
Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Yeşilyuva Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, İstiklal Mahallesi’nde oturan açık lise öğrencisi Ozan K. (18), önceki gün İsmail adlı arkadaşının elinde gördüğü fotoğraf makinesini ’lan versene’ diyerek istedi. Umut S. (18) ise, "Bana mı lan dedin’ diyerek Ozan K. ile tartışmaya başladı. Çıkan kavgada Umut S., çakı bıçağı ile Ozan K.’yi kalçasından yaraladı.
Bu olaydan 1 gün sonra da Ozan K. ile Umut S. sokakta karşılaşınca tartışmaya başladılar. Bu kez Ozan K., Umut S.’yi kalbinden bıçaklayarak öldürdü.
Yakalanan katil zanlısı Ozan K. sorgusunun ardından çelik yelek giydirilip zırhlı polis aracıyla sıkı güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi.
Nöbetçi mahkemece tutuklanan Ozan K., cinayetin istemeden olduğunu ve pişmanlık duyduğunu söyledi. Ozan K., "Ben lan kelimesini İsmail’e söylemiştim. Kendi üzerine alındı. Önce o bıçakla beni bıçakladı. Bir gün sonra da 10 arkadaşıyla birlikte üzerime geldi. Ben de yanımda taşıdığım bıçağı salladım. Ayağına doğru salladım, Ancak, karnının üst bölümüne bıçak saplandı. İstemeyerek oldu" dedi.
(İHA)