BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MEDYA

Lafı kıvırmadı Kılıçdaroğlu'na seslendi: Açık ve net söylüyorum

Star gazetesi yazarı Ardan Zentürk, 15 Temmuz darbe girişimine dair günün en dikkat çeken yazılarından birine imza attı.

Abone ol

Star gazetesi yazarı Ardan Zentürk, lafı uzatmadı: 'Kontrollü darbe' CIA işbirlikçiliğidir!..

FETÖ darbe girişiminden aylar sonra bu iddiayı ortaya atan Kılıçdaroğlu'na tepkiler dinmiyor. 15 Temmuz'a sayılı günler kala yeniden gündeme gelen bu FETÖ söylemine bir tepki de gazeteci Ardan Zentürk'ten geldi.

Yazar, bugünkü yazısında Kılıçdaroğlu'nu Gazi'nin emanet ettiği makama kaset kumpasıyla gelmekle eleştirdi. Zentürk'ün sert sözleri bununla sınırlı değildi elbette. İşte o yazıdan bir bölüm.

"CIA İŞBİRLİKÇİLİĞİDİR"

"(...)15 Temmuz’a “kontrollü darbe” demek, Amerikan-CIA işbirlikçiliğidir!.. 15 Temmuz’u unutturmaya çalışıp, yerine “20 Temmuz darbesi safsatası” yerleştirmek, emperyalizm ile ortaklıktır.

İki başlı emperyalist saldırının piyonları FETÖ-PKK ile ortak resim vermek, onların hukukunu, milletin hukukunun önüne koymak, önce millete, sonra da tabii ki Atatürk’e ihanettir!..

Bakıyorum, tablo bu kadar açıkken, bir yürüyüşten “efsane lider” çıkartmaya çalışan yazar-çizer takımı, akademisyenler, memlekette “kontrollü kaosu” ateşlemeye çalışan sözde STK önderleri var, bu, “ihanetin kendine siyasi damar bulduğunun” açık göstergesidir...

Uyanık olun...

Mesele AK Parti meselesi değil

15 Temmuz’dan sonra hepimiz “yüzyıllık hesaplaşmanın neferleriyiz...” Mesele Erdoğan veya Bahçeli’nin şahsi meselesi değildir, partiler üstüdür... Bu mücadelede sağlam ve kararlı duran kalır, zig-zag çizen gider, bu açık bir gerçek...

Emperyalizm bize iki seçenek sunuyor: “Müttefikimsen” her şeyinle benim kontrolümde olacaksın, eğer kontrolümde değilsen “düşmanımsın...”