BIST 9.565
DOLAR 32,50
EURO 34,76
ALTIN 2.482,03
HABER /  MAGAZİN

Lady Gaga'dan kötü haber!

Sıradışı tarzıyla tüm dünyada büyük ilgi gören Lady Gaga'dan kötü haber...

Abone ol

İlginç kostümler ve sıra dışı tarzı ile sürekli gündemde olan ABD’li pop şarkıcısı Lady Gaga müzik kariyerine dönmemek üzere son veriyor.

Dünya turneleri ve yoğun konserler sonucunda sağlık problemleri yaşayan ünlü pop şarkıcısı Lady Gaga, hayranlarını endişelendirmişti.

Şarkıcı bir süre önce devam eden turnesini yarıda bıraktı ve kalçasından ameliyat olmuştu.

İngiliz basınından The Daily Mail sitesinde yer alan habere göre, ameliyattan bir süre sonra tekerlekli sandalyede görüntülenen Lady Gaga’nın bu durumu hayranlarını bir hayli üzmüştü.

Yaşananların ardından kostümleri, açıklamaları ve şarkılarıyla her zaman sansasyon yaratan şarkıcı Lady Gaga'dan bir üzücü haber daha geldi.

İDDİALARA GÖRE ASLA DÖNMEYECEK

İddiaya göre giydiği ilginç kostümler ve sıra dışı tarzı ile sürekli gündemde olan ABD’li pop şarkıcısı Lady Gaga müzik kariyerine bir daha dönmemek üzere bırakıyor.

Gaga'nın bir arkadaşı Life and Style dergisine şöyle konuştu: "Onun için müzik; gösteriyle ve dansla içiçe. Sahnede eskiden yaptıklarını yapamamaktan korkuyor. Bundan sonra topuklu ayakkabı giymesi bile yasak. Eskisi gibi dans edemez. Tepki çekmeden müzik piyasasından ayrılmayı planlıyor."

Dergi, şu an tekerlekli sandalye kullanmak zorunda olan yıldızın; sağlığını tehlikeye atmayı gö