BIST 9.080
DOLAR 32,31
EURO 35,08
ALTIN 2.308,19
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

İstanbul'da Lady Gaga çılgınlığı! Sahnede soyundu!

İstanbul'daki Lady Gaga konserine kısa bir süre kala trafik felç olurken ünlü şarkıcı sahneye dinleyicilerini Türkçe selamlayarak çıktı...

Abone ol

Dünyaca ünlü şarkıcı Lady Gaga'nın bu akşam İTÜ Stadyumu'ndaki konseri olaylı bitti! Lady Gaga sahneye çıkı dinleyicileri selamladığı seramonide Türkçe olarak "İstanbul, sizi seviyorum" dedi. Konsere damga vuran olay ise Lady Gaga'nın konserde soyunması oldu!

SAHNEDE SOYUNDU!

Ünlü şarkıcı Lady Gaga'nın bu akşam İTÜ Stadyumu'ndaki konseri son buldu. Türkçe olarak "İstanbul, sizi seviyorum" diyerek konserine başlayan Lady Gaga, kıyafetini sahnede değiştirdi. Bad Romance şarkısına geçerken sahnede soyunan ve sadece siyah bir kilotla kalan Lady Gaga'ya yardımcıları yeni kıyafetini giydirdi.

İSTANBUL SİZİ SEVİYORUM!

Lady Gaga, İstanbul konserine Türkçe sözler söyleyerek başladı. Ünlü şarkıcı 'İstanbul sizi seviyorum' dedikten sonra sevilen şarkılarıyla hayranlarını coşturmaya başladı. Lady Gaga, konser vermeye gelen diğer dünya yıldızlarının aksine tam saatinde konserine başladı.

25973092.jpg

Lady Gaga, muhteşem sahne şovuyla başladığı konserine Artpop şarkısıyla başladı

Lady Gaga'nın şarkılarıyla coşan hayranları ona eşlik etti.

SAATLER ÖNCESİNDEN TOPLANMAYA BAŞLADILAR

Konser öncesinde uzun bilet kuyruğu oluştu. Konsere kostümlü gelenler dikkat çekti. ‘Artpop’ albümüyle en çok satanlar listesinde birinci sırada yer alan Gaga, dünya turnesi kapsamında İstanbul’da. Konser öncesinde uzun bilet kuyruğu oluştu. Konsere kostümlü gelenler dikkat çekti.

LADY GAGA HAYRANLARI LADY GAGA'DAN DAHA ÇILGIN! FOTOGALERİ

Gaga, bu akşam Maslak'taki İTÜ Stadyumu’nda sevenleriyle buluşacak. Yoğun ilginin beklendiği konsere saatler öncesinde gelenler, biletlerini görevlilere göstererek alana girebiliyor.

Kıyafetleriyle gündem olan şarkıcının, konserine kostümleriyle gelenler dikkat çekti.