BIST 9.774
DOLAR 32,52
EURO 34,98
ALTIN 2.435,20

Kylie Jenner herkesi hipnotize etti!

Kylie Jenner herkesi hipnotize etti!

Kylie Jenner önceki akşam yakın arkadaşı olan Jordyn Woods ile akşam yemeğinde buluştu. Paparazziler tarafından görüntülenen Jenner kıyafetleriyle dikkat çekti. Jenner'ı gören hayranları ünlü yıldızdan imza alabilmek için izdihama neden oldu.

Kylie Jenner herkesi hipnotize etti!

Kardashian Ailesi'nin en genç üyesi Reality şov yıldızı ve kozmetik prensesi Kylie Jenner, önceki akşam en yakın arkadaşı Jordyn Woods ile yemekte buluştu.İkili, batı Hollywood'un en seçkin restoranlarından biri olan Craig's'de yemek yedi. 20 yaşındaki Jenner Alexander Wang imzalı taytı, dekoltesi bol beyaz büstiyeri ve şeffaf ayakkabılarıyla tüm dikkatleri üzerinde topladı. Kendine Maxim'in Dünyanın En Seksi 100 Kadını listesinde de yer bulan Kylie, ünlü kıvrımlarını gururla sergiledi.

Kylie Jenner herkesi hipnotize etti!

Kylie'nin mekana geldiğini gören hayranları, ondan imza alabilmek için uzun huyruklar oluşturdu. Jenner'ın dikkat çeken şeffaf topuklu ayakkabıları ise, üvey ablası Kim Kardashian'ın kocası Kanye West'in tasarımı olan Yeezy markasına ait. Kylie Jenner, anne olduktan sonra doğum kilolarından hızla kurtulmayı başararak da gündem olmuştu. Kylie, Stormi adını verdiği kızını 1 Şubat 2018'de dünyaya getirmişti.