BIST 9.468
DOLAR 32,60
EURO 34,79
ALTIN 2.495,67
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

KYK burs başvuru sonuçları 2017 yurtkur sorgu ekranı

KYK burs başvuru sonuçları açıklandı KYK burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak yurtkur.gsb.gov.tr ne diyor? KYK bursu başvuru sonuçları 2017 yurtkur.gsb.gov.tr üzerinden kasım ayında açıklanması bekleniyor.

Abone ol

KYK burs başvuru sonuçları başladı. 24 Ekim tarihinde bitecek olan burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak merak ediliyor. KYK burs başvuru sonuçları yurtkur.gsb.gov.tr ve internethaber'de.

Günlerdir başvuru için bekleyen milyonlarca üniversite öğrencisi gözünü şimdide 2017 KYK burs başvuru sonuçlarına çevirdi. Özellikle şehir dışında okuyan ve burs almak isteyen öğrenciler KYK burs sonuçlarını merak etmeye başladı. Peki bu sene üniversite öğrencileri Kredi Yurtlar kurumu (KYK) burs ve geri ödemeli kredi başvuru sonuçlarını ne zaman öğrenecek?

KYK BURS BAŞVURULARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

2017 - 2018 eğitim öğretim dönemi içinde KYK burs başvurusu yapan öğrenciler gözünü sonuçlara çevirdi. KYK burs sonuçlarının ne zaman açıklanacağı hakkında resmi bilgi verilmemesi sebebiyle sonuçların ne zaman açıklanacağı bilinmiyor. Fakat KYK burs sonuçları, geçtiğimiz seneye göre 2 hafta içerisinde yani Kasım ayında açıklanacak ve öğrenciler burs hakkı kazanıp kazanmadığını görüntüleyebilecekler. Kredi Yurtlar Kurumu burs sonuçlarının ne zaman açıklanacağını araştıran milyonlarca üniversiteli, bir yandan da sonuçları nereden öğrenebileceğini merak ediyor.

KYK BURS BAŞVURULARI NEREDEN ÖĞRENİLECEK?

KYK burs sonuçları, Kredi ve Yurtlar Kurumu'nun internet sitesi (http://yurtkur.gsb.gov.tr/) üzerinden duyurulacak ve sonuçları görüntülemek isteyen öğrenciler T.C. Kimlik Numarası yazarak burs kazanıp kazanmadığını öğrenebilecek.

kyk