BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.325,00
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

KYK burs başvuru sonuçları 2017 sonuc.kyk sorgu ekranı

KYK burs başvuru sonuçları e devlet 2017 ne zaman açıklanacak? 2017 KYK bursu başvuru sonuçları için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. KYK bursu başvuru sonuçları 2018 sonuc.kyk.gov.tr üzerinden açıklanacak. KYK burs başvuru sonuçları internethaber'de.

Abone ol

Milyonlarca öğrencinin merakla beklediği KYK bursu sonuçları heyecanlı bekleyiş başladı. 2 hafta önce biten KYK burs başvuruları her an açıklanabilir. KYK burs başvuruları açıklandığı andan itibaren sonuc.kyk.gov.tr ve internethaber'de.

KYK burs sonuçları ne zaman açıklanacak? Burs başvurularını gerçekleştirilen öğrenciler, büyük bir heyecanla burs kazanıp kazanmadığını araştırıyor. Kredi ve Yurtlar Kurumu tarafından ihtiyacı olan öğrencilere yönelik sağlanan burs imkanından faydalanmak isteyen öğrenciler, 16-24 Ekim 2017 tarihleri arasında başvurularını gerçekleştirmiş, heyecanla sonuçları beklemeye başlamıştı. Geçtiğimiz senelere göre burs başvuru sonuçlarının açıklanması için son virajlar. Peki, KYK burs sonuçları ne zaman açıklanacak? 2017 KYK burs sonuçları nereden duyurulacak? 

KYK BURS SONUÇLARI NEREDEN DUYURULACAK?

Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu tarafından düzenlenen burs başvuru sonuçları, KYK'nın https://sonuc.kyk.gov.tr/ resmi internet sitesi üzerinden duyurulacak.

KYK BURS BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

KYK burs başvuru sonuçları her an açıklanabilir. Geçtiğimiz haftalarda biten başvuruların sonuçları her an açıklanabilir. KYK burs sonuçları açıklandığı andan itibaren haberimizden öğrenebilirsiniz.