BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,85
ALTIN 2.434,40
HABER /  MEDYA

KVP İzle - Kurtlar Vadisi Pusu 222. Bölüm İzle

KVP İzle - Kurtlar Vadisi Pusu 222. Bölüm İzle, Kurtlar Vadisi Pusu son bölüm izle, Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm izle, Kurtlar Vadisi Pusu'da son hafta da neler yaşandı?

Abone ol

KVP İzle - Kurtlar Vadisi Pusu 222. Bölüm İzle, Kurtlar Vadisi Pusu son bölüm izle, Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm izle, Kurtlar Vadisi Pusu'da son hafta da neler yaşandı?

Türkiye'de en çok izlenen dizilerinde başında olan Kurtlar Vadisi Pusu perşembe akşamı 222. bölüm ile ekranlara geldi.

Dizinin son bölümünde neler yaşandı? Kurtlar Vadisi Pusu ile ilgili diğer detaylara haberin devamında ulaşabilirsiniz...

Kurtlar Vadisi Pusu dizisi 222. bölüme ait özet

Akif ve Abdülhey düştükleri tuzaktan kurturmak için hayatları pahasına çatışıyorlar. Pusat Çakır Rus baron Rascol'ün gözüne iyiden iyiye girer. Girdikleri çatışmalardaki becerisi ile Baltazar ve Rascol'ün gözüne girmeyi başaran Pusat Çakır, yer altına sızma görevini başarıyla yerine getiriyor.

Kurtlar Vadisi Pusu 222.bölüm fragmanı yayımlandı. Vadi severleri heyecan dolu dakikalar bekliyor. Kurtlar Vadisi Pusu 222.bölümde bolca aksiyon ve heyecan var.

Şamil KGT patronu Akif'in başına silahı dayıyor. Akif Rus mafyasının önemli isimlerinden İvan'ı tam ele geçirmişken Şamil'in süpriz hareketi ile şaşkına dönüyor.

Kurtlar Vadisi Pusu’nun dün akşam yayınlanan yeni bölümünde Polat Alemdar’ın emriyle kurulan Siyah Sancak timi, siyah sancak açtı.

Peygamber Efendimiz’in kullandığı sancak olarak bilinen siyah sancak Vadi'de açılmış oldu. Kurtlar Vadisi Pusu’nun bu haftaki bölümünde Siyah Sancak timi kuruldu. Polat Alemdar’ın emriyle kurulan Siyah Sancak timi faaliyete geçmiş oldu.

Dizide yeralan senaryoda dünyanın çeşitli ülkelerinde kurulan time ilişkin çeşitli ayrıntılar verildi. Kara ve Timür yönetiminde eğitimlere devam eden Siyah Sancak ekibi dizide ayrıntıları ile anlatıldı.

1400 yıldır İslam’ın sembolü olan bu sancak, Hz. Muhammed’in(SAV) Ukab isimli emaneti olan Sancak-ı Şerifi’dir. Peygamber Efendimiz zamanından beri 1400 yıldır açılmayan siyah sancak, 16. yüzyıldan bu yana İstanbul’da Topkapı Sarayı’nda bulunan diğer Kutsal Emanetler arasında saklanmaktadır.

Cahit'in Polat Alemdar'ın kucağına yığıldığı an ise Kurtlar Vadisi Pusu severleri hüzünlendirdi. Cahit ölüyor mu? Cahit'i kim neden vurdu? Polat Alemdar kızı Elif'i kaçırmasına nasıl cevap verecek?

Akif ve Abdülhey sorguya aldıkları deliden önemli bilgiler alma peşinde. Delinin anlattıkları Abdülhey ve Akif'e gerçekten yol gösterecek mi? Polat Alemdar'ın emri üzerine kurulan Siyah Sancak ekibi oluşturulmaya başlandı.

Kara ve Timür yönetiminde eğitimlere devam eden Siyah Sancak ekibi beklentileri karşılayabilecek mi? Cahit, Safiye'nin yardım et çağrısına cevap verebilecek mi?

Elif ve Safiye'nin bulunduğu araca operasyon düzenleyen Rascol'ün adamları Elif'i kaçırabilecek mi? Polat Alemdar kızının ve kardeşinin kaçırılma girişimi karşısında nasıl bir cevap verecek?

<iframe frameborder="0" width="580" height="370" src="/embed/video/x1occf9" allowfullscreen></iframe>