BIST 9.125
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,57
HABER /  DÜNYA

Kuzey’in Oğlu savaşa karşı

İzmir’in Ödemiş ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 91. yıldönümü etkinlikleri kapsamında sahne alan Volkan Konak, Türkiye gündemini me...

Abone ol

İzmir’in Ödemiş ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 91. yıldönümü etkinlikleri kapsamında sahne alan Volkan Konak, Türkiye gündemini meşgul eden Ortadoğu’daki savaş seslerine gönderme yaptı.
Saraçoğlu Stadı Ulus Tribünü ile sahanın tamamen dolduğu konseri 10 binin üstünde vatandaş takip ederken, Volkan Konak performansıyla tam not aldı. Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin, konseri belde belediye başkanlarıyla birlikte izledi.
Konserden önce konuşan Kuzey’in Oğlu Volkan Konak, “Burada savaş borazanları çalanlar değil kalbi sevgi ile çarpanlar var. Sevenler var, herkes bu gece sevdiğinin elini tutsun” diyerek önce bir Sabahattin Ali şiiri okudu, ardından “Göklerde kartal gibiydim” şarkısı ile konserine başladı.
Volkan Konak sahne almadan önce bir konuşma yapan Keskin ise, “Üç yıldır Volkan Konak, Volkan Konak diyordunuz. İşte Volkan Konak burada. Kurtuluş bayramımız kutlu olsun” diyerek alkış aldı.

EN SEVİLEN ŞARKILARINI SESLENDİRDİ
“Yarim yarim”, “Mimoza çiçeğim”, “Cerrahpaşa”, “Gurbet”, “Dertliyim kederliyim” gibi sevilen parçalarını Ödemişliler için seslendiren Konak’a, stadı dolduran binlerce kişi de eşlik etti. Konak, sevilen parçalarının ve Karadeniz türkülerinin yanı sıra diğer yörelerden türkülere de repertuarında yer verdi.
Konserin sonunda Konak’ın sahneye çağırdığı Başkan Keskin, ilçeye bağlı 9 belde belediye başkanını sahneye çağırarak, birlik beraberlik mesajı verdi. Konak, tüm dünyadaki insanların kardeş olduğunu da ifade ederek, savaşlara bin kez karşı olduğunu ve insanların kardeşçe yaşamaları gerektiğini söyledi.
(İHA)