BIST 9.037
DOLAR 32,32
EURO 35,10
ALTIN 2.295,58
HABER /  GÜNCEL

Kuyumcu ile kız arkadaşı villada böyle bulundu

Sivas’ın Yıldızeli ilçesindeki bir villada kükürt gazından zehirlendiği tahmin edilen 2 kişi ölü bulundu.

Abone ol

SİVAS’ta kendilerinden 2 gündür haber alınamayan 33 yaşındaki Ufuk Karaca ile kız arkadaşı 25 Şeyda Haris kent dışındaki Sıcak Çermik kaplıcasındaki villada ölü bulundu. Çiftin kükürt gazından zehirlendikleri sanılıyor.

Sivas’ta kuyumculuk yapan Ufuk Karaca ile İller Bankası’nda özel güvenlik görevlisi olarak çalışan Şeyda Haris, 2 gün önce ortadan kayboldu. Haris’in ailesi kızlarını yakın çevrede aradı, bulamayınca polise kayıp başvurusunda bulundu.

Ufuk Karaca’nın kardeşi Onur Karaca ise ağabeyinin işyerini açmamasından şüphelenerek aramaya başladı. Onur Karaca, bu sabaha karşı kent merkezine 30 kilometre uzaklıktaki Sıcak Çermik Kaplıcası’nın yakınlarında bulunan kendilerine ait villaya gitti. Villanın camından içeri bakan Onur Karaca, Şeyda Haris’in yerde hareketsiz  yattığını gördü ve durumu Jandarmaya bildirdi.

Olay yerine gelen jandarma ekipleri, villadan çıkan yoğun kükürt gazı nedeniyle içeri giremediği için itfaiye ekiplerini çağırdı. Gaz maskesiyle içeri giren itfaiye ekipleri, Ufuk Karaca ve Şeyda Haris’in cesetleriyle karşılaştı. Karaca ve Haris’in cesetleri otopsi yapılmak üzere Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.
Ufuk Karaca ve Şeyda Haris’in, evdeki termal su musluğunun açık kalması nedeniyle kükürt gazından zehirlenmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. Kesin ölüm nedenleri yapılacak otopside belirlenecek.