BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,10
ALTIN 2.310,97
HABER /  DÜNYA

KÜTAHYALI İŞADAMI GÜRAL, GÜL’E GALATASARAY FORMASI İMZALATTI

Kütahyalı işadamı İsmet Güral, Beşiktaş taraftarı olan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e, Cimbom’un şampiyon olduğu saatlerde uçakta Galatasaray ...

Abone ol

Kütahyalı işadamı İsmet Güral, Beşiktaş taraftarı olan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e, Cimbom’un şampiyon olduğu saatlerde uçakta Galatasaray formasını imzalattı.
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün, 5-7 Mayıs 2013 tarihleri arasını kapsayan Portekiz resmi ziyaretine, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türk Macar İş Konseyi Başkanı İsmet Güral da katıldı.
Türk heyetini Portekiz’e Cumhurbaşkanlığı özel uçağı götürdü. Güral Porselen Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Güral, ”Türkiye’nin Avrupa Birliği süreci, Akdeniz’deki güncel gelişmeler, uluslararası konular ve ikili ilişkiler” gündem maddeleriyle gerçekleştirilecek olan Portekiz ziyareti için aynı özel uçakta yolculuk ettiği Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile yolculuk boyunca uzun uzun sohbet etme imkanı oldu.
Galatasaray’ın şampiyonluğunu ilan ettiği saatlerinde gerçekleşen yolculuk sırasında, koyu bir Beşiktaş taraftarı olan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, koyu bir Galatasaray taraftarı olan İsmet Güral’ın Galatasaray formasını da imzaladı.
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Güral’a Galatasaray’ın bu sene büyük başarıya imza attığını Avrupa kupalarında Fenerbahçe ile Galatasaray’ın Türk futbolu için büyük başarılar elde ettiklerini ifade etti.
(İHA)