BIST 9.066
DOLAR 32,32
EURO 35,13
ALTIN 2.293,43
HABER /  GÜNCEL

Kütahyada UFO heyecanı

Bir grup işçi UFO gördüğünü iddia ediyor. Üstelik de 2,5 saat boyunca...

Abone ol

 Kütahya’nın Emet ilçesinde bir grup işçi, gökyüzünde ışık saçan bir cisim gördüklerini iddiasıyla güvenlik güçlerine başvurdu.

UFO 2,5 SAAT GEZİNMİŞ

Espey mevkisindeki Emet Bor İşletmesi’ne ait üretim sahasında çalışan işçiler, saat 04.00 sularında gökyüzünde çok parlak ve devamlı ışık saçan bir cisim gördüklerini bildirerek durumu işletme yetkililerine, jandarmaya ve polise bildirdi.

İşçilerin ifadesine göre parlak cisim, yaklaşık 2,5 saat bölgede görüldükten sonra saat 06.30 sularında gökyüzüne doğru yükselerek gözden kayboldu.

İŞÇİ, JANDARMA, POLİS HEP BERABER UFO SEYRETMİŞ

Olaya ilk şahit olan çalışanlardan Ahmet Uyanık, saat 04.00 sularında çalıştığı silonun karşısındaki tepede çok parlak bir cisim gördüğünü, cismin devamlı etrafına ışık saçtığını söyledi.

Arkadaşı Ramazan Şafak Altınok ile cismi takip ederken olayı amirlerine bildirdiğini ifade eden Uyanık, "amirler, güvenlik görevlileri, jandarma ve polislerle de olayı izledik. Cisim 06.30 sularında etrafında sarı, kırmızı, mavi renkler oluşturdu; siyah bir duman bırakarak gökyüzüne doğru yükseldi ve kayboldu. Daha sonra yanığa benzer bir koku hissettik. Çok heyecanlandık" dedi.