BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Kütahya - Eskişehir - Konya hava durumu kar var

KONYA , Eskişehir ve Kütahya hava durumunda hafta sonu kar var. Peki Kütahya , Konya ve Eskişehir'de kar ne kadar sürecek 5 günlük meteorolojinin hava durumu raporu ne diyor.

Abone ol

ESKİŞEHİR , Konya ve Kütahya için meteoroloji 5 günlük hava durumu raporunu yayınladı. Cumartesi günü hem Konya, Kütahya hem de Eskişehir'de hava sıcaklığı düşecek ve kar gün boyu aralıklarla kar yağışı etkili olacak.

Trakya bölgesinden giren yeni yağışlı hava dalgası haftasonu iç bölgelerde etkili oluyor. Pazar gününden itibaren ise havalar normale dönecek.

ESKİŞEHİR HAVA DURUMU

ESKİŞEHİR için meteorolojinin yayınladığı 5 günlük hava durumu raporunda 6 şubat cumartesi günü kar yağışı var. Pazar günü Eskişenir'de kar yağışı bitecek ancak hava sıcaklığı eksi 1 dereceye inecek.

KÜTAHYA HAVA DURUMU NASIL?

KÜTAHYA için meteoroloji işleri müdürlüğünün yaptığı 5 günlük hava durumu raporunda da da kar görünüyor. Cumartesi günü Kütahya genelinde etkili olacak kar yağışı pazar günü bitecek.

KONYA HAVA DURUMU KAR YAĞIŞI NE KADAR SÜRECEK?

KONYA için yapılan 5 günlük hava durumu tahmini cumartesi günü başlayan kar yağışının pazar günü biteceğini gösteriyor. Konya'da hava sıcaklığı haftasonu düşecek ancak yeni haftada yükselecek.