BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,89
ALTIN 2.431,49
HABER /  GÜNCEL

Kurt'un cenazesi Sivas'a gönderildi!

Okmeydanı'nda vurulan Uğur Kurt'un cenazesi Sivas'a uğurlandı.

Abone ol
Okmeydanı'nda yaşanan olaylar sırasında, silahla başından vurularak yaşamını yitiren Uğur Kurt için Okmeydanı Cemevinde tören düzenlendi.
 
Cemevinde bekleyen Uğur Kurt'un kardeşi Narin Kurt, annesi Gülnaz Kurt ve babası Kemal Kurt, sabah saatlerinden itibaren gelen yakınlarının ve mahallelilerin taziyelerini kabul etti. Saat 17.30'da başlayan cenaze töreninde, Alevi Dedesi Binali Doğan, katılımcılara dua ettirdi.
 
Uğur Kurt'un, üzerinde karanfiller ve Fenerbahçe forması olan tabutu, cemevinde helallik alınmasından sonra omuzlara alınarak cenaze aracına konuldu. Kurt'un cenazesi, konvoyla Okmeydanı'nda bulunan evinin önüne getirilerek burada da helallik alındı.
 
Gün boyunca ve cenaze töreni sırasında Uğur Kurt'un eşi, annesi ve bazı yakınlarının fenalık geçirdiği görüldü.
 
Kurt'un cenazesini taşıyan aracın bulunduğu konvoy, Piyalepaşa Caddesi üzerinden geçerek, Şark Kahvesi civarında bulunan otobüse konuldu. Cenaze, Sivas'ın Hafik ilçesine bağlı Üzeyir köyüne gönderildi.
 
Cenaze törenine CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, CHP milletvekilleri Kamer Genç, Hüseyin Aygün, Kadir Gökmen Öğüt'ün yanı sıra Kurt'un yakınları, akrabaları ve arkadaşları katıldı.