BIST 9.138
DOLAR 32,37
EURO 34,98
ALTIN 2.325,64
HABER /  SPOR

Kurtuluşun Gaziantep mutluluğu

Gaziantepspor'da teknik heyet ve futbolcular sağlık kontrolünden geçti. Genç futbolcu Kurtuluş, takım ruhundan memnun.

Abone ol

Gaziantepspor'da teknik heyet ve futbolcular sağlık kontrolünden geçti. Gaziantepspor'un 2 yıl süreyle sağlık sponsorluğunu üstlenen Medical Park Hastanesi tüm futbolculara check-up uyguladı.

Teknik Direktör Jose Coucerio ve futbolcular hastanede yeni sezon öncesi sağlık taramasından geçirildi.

Gaziantep Medical Park Hastanesi'nde kardiyoloji, genel cerrahi, üroloji, dahiliye, kulak buran boğaz, göz, diş ve ortopedi servislerinde muayeneden geçirilen kırmızı-siyahlı futbolcular, daha sonra efor testine tabi tutuldu.

Yeni transferlerden Serdar Kurtuluş, sağlık kontrolü sonrası yaptığı açıklamada, Gaziantepspor'da olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirtti.

Gaziantepspor'un, geçen yıl ligde büyük başarılara imza attığını, sadece son haftalarda başarısız sonuçlar aldığını, ama yine de ligi iyi bir yerde bitirdiğine dikkati çeken Kurtuluş, ''Gaziantepspor iyi pas yapan, takım oyununu iyi oynayan bir ekip. Ben de buraya geldiğim için oldukça mutluyum. Takımda gerek arkadaş ortamı gerekse tesis ortamı oldukça güzel. Önemli olan takım oyununu oynayabilmek. Arkadaşlarla bu ortamı sağladıktan sonra başarının da geleceğine inanıyorum'' diye konuştu.

Kırmızı-siyahlı futbolcu Murat Ceylan ise, 2009-2010 sezonunun herkese hayırlı olmasını dileyerek, ''İnşallah iyi bir sezon geçiririz. Yolumuza devam edeceğiz. Genç arkadaşlarımız kadroya dahil edildi. Daha önce de oynayan arkadaşlarımız vardı. Yeni gelen arkadaşlarımızla iyi bir uyum sağlayarak, Gaziantepspor'u layık olduğu yere taşımak istiyoruz'' dedi.

Genç futbolcu İbrahim Ferdi Coşkun da, idmanlara 3 gündür başladıklarını kaydederek, şunları söyledi:

''Oyuncu sayısı fazla olduğu için antrenmanlarda tam olarak çalışamıyoruz. Şu an idmanlarda 39 arkadaşlarımızla birlikte çalışıyoruz. Sayımız azalınca çalışmalarımızın daha iyi olacağını düşünüyorum. Amacımız geçen yıla göre daha üst sıralarda olmak. Her maçımızı kazandığımız zaman hedef kendiliğinden gelecektir.''

Gaziantep Medical Park Hastanesi Genel Müdürü Hayrullah Kubba da, yeni sezonda Gaziantepspor'a başarılar dileyerek, ''Marka şehrin marka hastanesi olarak, marka takımın sponsorluğunu üstlenmek bizim için onur verici bir durum'' dedi.

Gaziantepspor'a sahip çıkma konusunda görüşlerini belirten Kubba, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Gaziantep’te yaşayan her kesin bu takıma sahip çıkması gerekiyor. Bizler üzerimize düşen görevimizi yerine getirmenin mutluluğunu yaşamaktayız. Medical Park Hastaneler grubu olarak sadece Gaziantep Hastanemizde değil,Türkiye’de bulunan 13 hastanemizde takımımıza sağlık hizmetini sunacağız bu da bu takıma vermiş olduğumuz değeri gösteriyor. İnşallah bu iki yıllık dönemde Gaziantepspor'a en iyi sağlık hizmetini sunacağız.''