BIST 8.974
DOLAR 32,33
EURO 35,03
ALTIN 2.282,09
HABER /  POLİTİKA

Kurtulmuş, Yazıcıoğlu'nun kabrinde

Numan Kurtulmuş, BBP eski Genel Başkanı Merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun kabrini ziyaret etti.

Abone ol

Has Parti Genel Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, BBP eski Genel Başkanı Merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun kabrini ziyaret etti.

Parti Genel Sekreteri Ekrem Baki, Genel Başkan Yardımcısı Hasan Basri Aktan GİK Üyeleri Sinan Hacınecipoğlu, Ahmet Münir Yaşar'ın da eşlik ettiği ziyarette Büyük Birlik Partisi yöneticileri tarafından karşılanan Kurtulmuş, merhumun ruhu için dua ettikten sonra Tacettin Dergahı'nda öğle namazını kıldı. Muhsin Yazıcıoğlu'nun bu milletin yetiştirdiği önemli değerler arasında olduğunu ifade eden Kurtulmuş, "Onu kaybetmek hepimizi çok üzdü. Allah Rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun" dedi.

KUR'AN-I KERİM HEDİYE EDİLDİ

Camide her Pazar öğle namazından sonra cemaate sohbet eden Ahmet Tahsin Feyizli Hocaefendi ile bir süre sohbet eden Kurtulmuş'a Feyizli Hocaefendi Kur'an-ı Kerim hediye etti ve Has Parti'nin milletimize hayırlı olması duasında bulundu. Hocaefendi'ye teşekkür eden Kurtulmuş, amaçlarının milletin duasını, Allah'ın rızasını kazanmak olduğunu ve bunun için çalıştıklarını ifade ettikten sonra Parti Genel Merkezi'ne geçmek için Tacettin Dergâhı'nda ayrıldı.