BIST 9.581
DOLAR 32,54
EURO 34,88
ALTIN 2.488,83
HABER /  POLİTİKA  /  SP

Kurtulmuş twitter'dan siyasetçi arıyor

Saadet Partisi’nden ayrılan Numan Kurtulmuş, yeni partisinin kadrosunu genişletmek amacıyla Twitter’la gençlere açıldı.

Abone ol

Saadet Partisi’nden ayrılan Numan Kurtulmuş, yeni partisinin kadrosunu genişletmek amacıyla Twitter’la gençlere açıldı. Kurtulmuş gençleri twitter aracılığıyla siyaset yapmaya çağırıyor.

Kurtulmuş, dün Twitter sayfasına “Kurtulmuş’la siyaset yapmak istiyorum” başlığıyla yeni bir mesaj ekledi. Kendi sitesine yönlendirilen linkle yeni çalışma arkadaşları bulmaya çalışan Kurtulmuş, üyelik formunu dolduranların demografik yapısı, siyasi ve mesleki özgeçmiş, bulunduğu il, cep telefonu ve mail adresleri gibi bilgileri de istiyor. Kurtulmuş’un Twitter’da 3 bin 700 takipçisi bulunuyor.

Numan Kurtulmuş’un yayınladığı tweetlerden bazıları şöyle:

“Şahıslara değil, ilkelere bağlılığı esas aldık. Kongre öncesi oy oranı yüzde 8 civarında olan ve barajı aşmasına kesin gözüyle bakılan SP’nin yeni siyaset anlayışının ve siyasete yaptığı olumlu müdahalelerin (yeni anayasa, gönüllü birliktelik, Gazze mitingi) rahatsız ettiği güç ve kesimler kongre sonrasında birtakım kirli oyunlar ve tezgahlarla kamuoyuna muvazaalı, sorunlu bir parti görüntüsü vermeye çalışmışlardır. Bu oyunlara rağmen milletimizin bizlere ve siyaset anlayışımıza duyduğu güven artarak sürmektedir. Milletimizin siyaset tarzımıza duyduğu güvenin ve bu güvenin en açık göstergesi oylarının tekabül ettiği tarzı siyasetimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Bilgiye dayalı, ilkeli, adalet, özgürlük ve adil iktisadi bölüşümü hedefleyen siyasi anlayışımızdan hiçbir taviz vermeksizin yolumuza devam edeceğiz.”