BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MEDYA

Kurtlar Vadisi Pusu'da büyük oyun-son bölüm!

Kanal D'nin rekortmen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu dün akşam fırtınalar estirdi. Vadi'de Gölge, Türkiye'deki bulunuş amacını açıklarken Polat Alemdar yıllar önce karşılaştığı Zeynep ile bir kez daha kozlarını paylaşacaktır. İşte Kurtlar Vadisi Pusu;

Abone ol

Kurtlar Vadisi Pusu son bölümüyle dün akşam Kanal D ekranlarına geldi. Kurtlar Vadisi'nde Polat Alemdar, Ali Candan ismini bir kez daha duyar! Vadi'nin ilk sezonuna bolca gönderme yapılan Kurtlar Vadisi'nde, Polat yıllar önce öldürmekten son anda vazgeçtiği Zeynep ile bir kez daha karşı karşıya gelir. 

Tapınakçılar, Türkiye sınırlarındaki zengin maden yataklarıyla ilgili çalışma yapan iki bilim adamının peşine düşer. Tapınakçılara maşalık yapan terörist grup, toplantının yapıldığı villayı basar ve bilim adamlarıyla birlikte Hoca'yı da esir alır. Saldırıda yaralanan Yasin, son anda baskını telefonla Cahit'e haber vermeyi başarır.

kurtlar-vadisi-pusu-son-bolum.20151001214312.jpg

Defne Samyeli, Kurtlar Vadisi Pusu'da başarılı bir ajanı canlandırıyor. Polat Alemdar ile Kıbrıs'ta karşılaşan Zeynep, Polat'ın canını bağışlar. 


ORTADOĞU'DA KANLI HARİTA

Hoca ve iki bilim adamı bulunduğu kampa getiren John Smith, Türkiye'nin maden zenginliğiyle ilgili yapılan çalışmalara ilişkin raporların peşindedir. 

Kuzey Kıbrıs'ta Polat ile bir araya gelen Gazi Bey ise Tunus, Libya ve Suriye'den sonra uluslararası güçlerin gözünü ülkelerine diktiğini söyler ve endişelerini iletir. Bu arada Yasin ve Hoca'yı kurtarmak için harekete geçen Polat ve Cahit ise bir kez daha Ortadoğu topraklarına gidecektir.

POLAT BİR BÜYÜK ACI DAHA YAŞAR

Basının yapıldığı yere gelen Polat ve Cahit bir kez daha büyük bir acı yaşayacaktır. Saldırıda yaralanan Yasin, Cahit'in kollarında son nefesini verir.

GÖLGE'NİN HAYALİ BABİL KRALLIĞI 

Bu arada Gölge, kendisini yaşatması için Zeynep'e hayalinden bahseder. Türkiye'nin güneyinin de yer aldığı bir haritayı gösteren Gölge, Mezapotomya'yı da içerisine alan yeni bir ülke kuracağını söyler. İşte Gölge'nin diziye damga vuran Suriye sorunuyla ilgili o sözleri;

"13 milyon çocuk, eğitim almadan büyüyor. Bu çocuklar, ne olacak: Terörist! Onların genine şiddet işlenmiş durumda. Yollara düşen mülteciler ne peki? İnsan da bitkiye benzer. Nasıl bitkiyi toprağından koparırsan ölürse, insanı da toprağından koparırsan ölür. Bunun için ilk amacımız yüksek donanımlı bir mülteci kampı kurmaktır".

kurtlar-vadisi-pusu-yeni-bolum.20151001214206.jpg
YUSUF İMDADA YETİŞİR

Suriye'de örgütün elinde olan Yusuf, Hoca'yı kurtarmayı başarır. Bulunduğu cezaevinden Hoca ile birlikte kaçmayı başaran Yusuf'un imdadına ise Polat Alemdar yetişir. 

Polat, İstanbul'u çağırdığı Yusuf ile Kuzuzade'ler hakkında konuşmayı istese de başarılı olamaz. Polat, Yusuf'un özel yetiştirildiğini ve Türkiye'nin kuruluşunun 100. yıl dönümünde ülkeyi yönetmek için başa geçireleceğini ve o güne kadar verilenleri fazlasıyla alacaklarını söyledi. Yusuf ise ailesini ihanetle suçlayan kimseyle konuşmayacağını söyleyerek Polat'ın bu çabasını boşa çıkarır.