BIST 9.735
DOLAR 32,54
EURO 34,89
ALTIN 2.433,46
HABER /  MEDYA

Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm Polat'tan muhteşem kaçış

Kurtlar Vadisi Pusu 236. Bölüm dün akşam izleyenlerin yine nefesini kesti. Kurtlar Vadisi Pusu son bölüme damga vuran Polat'ın polislerden kaçtığı sahne oldu.

Abone ol

Kurtlar Vadisi Pusu 236. bölüm izleyenlerin yüreğini ağzına getirdi. Polislerin Polat Alemdar'ın peşine düştüğü o sahneyle heyecan dolu dakikalar yaşandı Kurtlar Vadisi Pusu'da. Polat'ın polisleri atlatma şekli ise yine nefes kesti. 

Kurtlar Vadisi Pusu 236. Bölüm ekranlara geldi. Kurtlar Vadisi Pusu 236. Bölümde neler yaşandı? Polat Alemdar komplolardan kurtulabilecek mi? Kurtlar Vadisi Pusu son bölüm özeti haberimizde...

KURTLAR VADİSİ PUSU 236. BÖLÜM MÜTHİŞ KAÇIŞ

Polat Alemdar, kendisine kurulan kirli komployu bozmaya kararlıdır. Bu uğurda tüm dostları ve kuşkusuz KGT ekibi yanındadır. Fakat bu kez, fedakarlıkları da büyük olacaktır. 

Polisin peşine düştüğü Polat Alemdar, uzunca bir bir kovalamacadan sonra polisi atlatmayı başarır. Bu heyecanlı kaçış sahnesi ise bakın ekranlara nasıl yansıdı?



Cahit’in emniyette tutuklu beklerken yaptığı plan, Brandon’ı büyük bir korkuya düşürmeye yeter. Cahit’in büyük sırrı Algis ve Martin’i endişeye sürüklemiştir. 


polat.20141023024351.jpg 
 
Zehir saçanlarla savaşı devam eden Pusat, yoluna sürpriz bir darbeyle devam ederken, bir dostlarının telefonu Pusat ve Miran’ı, suç çetesiyle kıyasıya bir aksiyonun içine sürükleyecektir.


kurtlar-vadisi-235.-bölüm.jpg

 
Şedid kampındaki gerginlik, Britani ve Sagir’in tartışmalarına yol açacak kadar büyümektedir. Akif, kimliğini gizli tutmaya çalışırken, Sagir kendini  büyük bir tuzağın içinde bulur. Yeni planlarını hayata geçirirken Polat Alemdar, ekibi ve dostlarıyla görüşme halindedir. Tüm dünyaya servis edilen haberler hakkında basın toplantısı düzenleyen Brandon’ın unuttuğu bir şey vardır. O da bu haberlerin insanların vicdanlarında Polat Alemdar’ı mahkum etmeye yetmeyeceğidir!

KURTLAR VADİSİ PUSU 235. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Polat Alemdar tüm dünyaya servis edilen haberlerde terör örgütü lideri olarak lanse edilirken Kurtlar Vadisi Pusu bu son bölümle gündemdeki "ebola" salgınına değinmeden geçmedi. Efsane dizi Kurtlar Vadisi Pusu  235. Bölümünde heyecan doruktaydı. Polat'ın yeni planı ne herkes bunu merak etti. Kurtlar Vadisi Pusu son bölümüyle çok konuşuldu.

Her hafta milyonların ekran başına kilitleyen fenomen dizi “Kurtlar Vadisi Pusu”, yeni bölümünde de aksiyona ara vermeden devam ediyor. Polat Alemdar, çizdiği yol haritasında ne pahasına olursa olsun devam etmekte kararlıdır. Fakat bu kez rakipleri kıskacı git gide daraltmaktadır.

 kurtlarvadisi.jpg

Merkez üssüne yapılan saldırının yankıları dinmeden tüm dünyaya servis edilen haberler, Polat ve ekibini zor durumda bırakır. Cahit, bir yandan planlarını gerçekleştirmek için çabalarken diğer yandan Safiye ile ilgili önemli bir sürprizle karşı karşıya gelir. Korkusuz bir Kosovalı askere sahip olduklarını düşünen Şedid’e karşı Akif kimliğini gizli tutabilecek midir? Zehirle mücadele eden Pusat’ın planı, kimin ölümüne sebep olacaktır? Tilki Andrei nasıl bir aksiyonun içinde yer alacak?

kurtlarvadisi.20141112002309.jpg 


NECATİ ŞAŞMAZ'IN SON DURUMU İÇİN TIKLA