BIST 9.699
DOLAR 32,59
EURO 34,85
ALTIN 2.498,19
HABER /  MEDYA

Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm!

Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kurtlar Vadisi Pusu'da 265. bölümünde Polat, bir kez daha intikam yemini ediyor.

Abone ol
Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni bölümü Perşembe akşamı Kanal D'de olacak. Kurtlar Vadisi Pusu'da bu hafta Polat Alemdar ve ekibi, Asa'nın sırrı için Gölge'nin peşine düşer. 

Kurtlar Vadisi Pusu'da sinirler bir kez daha geriliyor. Yeni sezonun ilk bölümünde, ekibin büyük bölümüne veda eden Kurtlar Vadisi ekibi, yeni karakterlerle de güçleniyor. Dizinin yeni sezonuna Gölge karakteriyle giren Ertan Saban, ilk bölümdeki performansıyla özellikle sosyal medyada büyük ilgi toplarken, Defne Samyale ise başarılı bir ajan olarak karşımıza çıktı.

kurtlar-vadisi-pusu.20150929213626.jpg


BÜYÜK ASA'NIN SIRRI
 
Polat Alemdar’ın Yüce Majeste’den ele geçirdiği ve büyük bir gizlilik içinde koruduğu “Asa’nın Büyük Sırrı” da yeni sezonun ilk bölümünde ortaya çıkıyor.  Peki Asayı Polat Alemdar’ın elinden almak için her türlü yola başvuran bu acımasız yeni düşmanlar kim? 
 
Kurtlar Vadisi Pusu 264.Bölüm Özeti
 
"Kurtlar Vadisi Pusu”, geçtiğimiz sezonki muhteşem finalinde merak edilen tüm soruların cevap bulacağı yepyeni bölümü, Perşembe saat  20.00’de Kanal D’de başlıyor.
 
Yapımcılığını Pana Film’in üstlendiği, Necati Şaşmaz ve Cahit Kayaoğlu’nun başrollerinde yer aldığı Kurtlar Vadisi Pusu, üç aylık bir ayrılıktan sonra seyircisine tekrar kavuşmanın heyecanını yaşıyor.
 
Hayatının en mutlu gününde, Leyla’nın içinde bulunduğu yatın patlamasıyla büyük bir şok yaşayan Polat Alemdar, sevdiği kadının hayatını kurtarabilecek mi?  İşte bu soru yeni sezonun ilk bölümünde cevabını buluyor.  
 
BAŞARILI BİR KADIN AJAN
 
Yeni sezonda Kurtlar Vadisi Pusu izleyicisinin büyük sürprizlere hazır olmasını isteyen  Samyeli, fenomen dizinin oyuncu kadrosuna katılmasıyla ilgili ise şunları söyledi…
 
“Benim için sürpriz oldu. Kurtlar Vadisi Pusu popülaritesi, etkisi ve istikrarıyla sadece Türkiye’de değil dünyanın pek çok ülkesinde fenomen olmuş bir marka.  Kurtlar Vadisi Pusu ekibini dizi ilk doğduğu gün tanımıştım. Dolayısıyla ilk günden yükselişine tanıklık ettiğim için ayrıca duygusal bağımın olduğu bir proje. Necati Şaşmaz’ın bana canlandırmam için önerdiği karakteri duyunca hiç düşünmeden evet dedim. Zeynep, yıllardır oynamayı istediğim, çocukluğumdan beri hayal ettiğim bir karakter. Duygum, bilgim, birikimim ve emeğimle Kurtlar Vadisi Pusu’ya en verimli şekilde katkıda bulunmak için heyecanlıyım.”