BIST 9.080
DOLAR 32,40
EURO 35,15
ALTIN 2.325,29
MEDYA

Kurtlar Vadisi Pusu 288. bölüm fragmanı

Kurtlar Vadisi Pusu dizisi 288. yeni bölümüyle 24 Mart 2016 Perşembe akşamı Kanal D'de olacak. Kurtlar Vadisi Pusu'nun bu hafta yayınlanacak son bölümünde neler yaşanacak?

Kurtlar Vadisi Pusu 288. yeni bölüm fragmanı yayınlandı; 24 Mart 2016 Perşembe akşamı Kanal D'de...


Geçtiğimiz hafta Polat Alemdar ve Yusuf Kuzuzade’nin buluşmasıyla sona eren Kurtlar Vadisi Pusu’da Polat, Yusuf’u gizli mekanında ağırlamıştı. Yusuf, Polat Alemdar’dan içine girdiği çemberin bilmediği gerçeklerini duyacak. Bundan sonra Yusuf’un kendisi için çizeceği yol hangi doğrultuda olacak? Yusuf, ısrarla cevabını aradığı sorunun cevabını alabilecek mi?


Gölge’nin orkestrası tamamlanıyor… Adamları, örgüt lideri ile bir araya gelerek planlarını uygulamaya koyuyorlar. Bu plana Siyah Sancak’ın cevabı gecikmeyecektir. Gölge ise iki nehir arasında hareket geçirdiği taşların ardından hasat zamanı için fırsat kolluyor…


Kenan, Raskoln ile olan ortaklığını ilerletiyor. Fakat yapacağı anlaşmanın seyri değişiyor. Peki bu gelişmenin ardından Kenan’ın hamlesi ne olacak?


Karun, Ariel ile bölgedeki yeni dengeleri konuşmak için bir araya geliyor. Ariel, Gölge ile Yusuf Kuzuzade’nin aralarındaki dengeyi sağlamakla görevlendiriliyor.


Aşiret liderlerinin toplantısında birlik çağrısı yapılacak. Peki bu birliği kim sağlayacak?

Sitene Ekle