BIST 9.080
DOLAR 32,33
EURO 35,13
ALTIN 2.303,58
MEDYA

Kurtlar Vadisi Pusu 287. bölüm 2. fragmanı

Kurtlar Vadisi Pusu dizisi 287. yeni bölümüyle 17 Mart 2016 Perşembe akşamı Kanal D'de olacak. Kurtlar Vadisi Pusu'nun bu hafta yayınlanacak son bölümünde neler yaşanacak?

Kurtlar Vadisi Pusu 287. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı; 17 Mart 2016 Perşembe akşamı Kanal D'de...


Geçtiğimiz hafta Öktem’in Zeynep’i şoke eden sözleriyle sona eren Kurtlar Vadisi Pusu’nun 286. bölümünde Polat Alemdar, Zeynep’in namlusunun ucunda kalmıştı. Zeynep, artık gerçekleri öğreniyor ve bulmacanın eksik parçası tamamlanıyor. Bundan sonra Polat-Yusuf-Zeynep üçgeninde düğüm nasıl çözülecek?


Cahit’i koz olarak elinde tutan Fehmi, planını Yusuf’a açıklar. Peki Yusuf’un bu plana vereceği cevap ne olacak? Fehmi duyacakları karşısında çok şaşıracak… Tüm bunların üstüne Kenan’ın da katılmasıyla Kuzuzade ailesi için işler karmakarışık bir hal alacak… Polat Alemdar, Cahit’e yapılanları öğrenmesi ile derhal harekete geçecek. Heyecan dolu operasyonda neler yaşanacak?


Gölge, buluştuğu bir isimle yapacağı görüşmede değineceği bir nokta ile hangi olaylarda parmağı olduğunu anlatacak. Gölge’nin bölgeye getireceği yeni isimler nasıl bir oyunun parçası olacaklar?


Yusuf, ihanet iddiasını 24 saat içinde ispat edemezse infaz edileceğini öğrenir. Bu süreçte Polat ve Zeynep ona yardımcı olacak mı?


Sergey Zharkov, konsey hakkında vereceği bilgilerle herkesi şoke edecek… Konseydeki hainin yaptıkları tek tek ortaya çıkıyor…


İnsan kaçakçılarını Mervan’a teslim eden Yasin Komutan ve Siyah Sancak ekibi, bölge için yeni planlar yapıyor.

Sitene Ekle