BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,97
ALTIN 2.325,70
MEDYA

Kurtlar Vadisi Pusu 285. bölüm final sahneleri

Kurtlar Vadisi Pusu 285. son bölümü final sahneleri... Kurtlar Vadisi Pusu'nun bu hafta 3 Mart 2016 Perşembe akşamı yayınlanan 285. son bölümünde neler oldu?

Kurtlar Vadisi Pusu'nun bu hafta 3 Mart 2016 Perşembe akşamı yayınlanan 285. son bölümünde Polat, Ali Candan olarak yaşadığı hayatının ne denli değiştiğini adım adım fark eder, her öğrendiği detay onu daha da meraklandırır ve karşılaştığı acı gerçek karşısında verdiği tepkiyle çok şaşırtır.


Yusuf, Smith için hazırladığı riskli ama akıllıca hamlesini Zeynep’e anlatır. Zeynep, duyduğu bu plana destek olmaya karar verir. Öte yandan Öktem’den öğrenmek istediği bilgilere ulaşmak için aklına gelen her yolu deneyen Smith hala aradığı cevapları duyamamıştır. Bu esnada alacağı bir haberle şaşkına dönen Smith için daha büyük bir sorun ortaya çıkar.


Gölge, laboratuvardan aldığı numunenin sırrının Polat Alemdar’da olduğunu çok geçmeden fark eder. Bugüne kadar Polat’a karşı yaptığı hiçbir hamleden sonuç alamayan Gölge, farklı bir yöntem denemeye karar verir.


SİYAH SANCAK ESİR PAZARINDA


Şedid saldırısı altında kalan masum köyleri zulümden kurtarıp erzak yardımı yapan Siyah Sancak ekibi, esir pazarlarından haberdar olur. Çok sayıda esirin hayatını kurtarmak için bir plan yapan Yasin Komutan, ekibiyle birlikte tehlike ve heyecan dolu bir operasyon gerçekleştirir.


ACI VEREN KARŞILAŞMA


Polat, Ali Candan olarak yaşadığı hayatının ne denli değiştiğini adım adım fark eder ve her öğrendiği detay onu daha da meraklandırır. Geçmişinin izini süren Polat karşılaştığı acı gerçek karşısında vereceği tepkiyle herkesi çok şaşırtacak.

Sitene Ekle