BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,81
ALTIN 2.417,26
MEDYA

Kurtlar Vadisi Pusu 274. bölüm - Son sahneler

Kurtlar Vadisi Pusu 274. son bölümü final sahneleri... Kurtlar Vadisi Pusu'nun 3 Aralık 2015 Perşembe akşamı yayınlanan 274. son bölümünde neler oldu?

Kurtlar Vadisi Pusu'nun bu hafta yayınlanan 274. son bölümünde Polat ve Cahit hain pusudan son anda kurtuluyor.


Canlı bomba tuzağını Zeynep’in yardımıyla boşa çıkaran Polat Alemdar, Gölge’ye terzi üzerinden ulaşmaya çalışırken, Cahit’le birlikte düştüğü pusudan Erhan’ın yardımıyla son anda kurtuluyor. Polat ve Cahit uzun uğraşlar sonucunda amaçlarına ulaşıyor ve Gölge’ nin izini sonunda buluyor. Ancak ikiliyi büyük bir sürpriz bekliyor.


KGT’deki bütün adamlarını Gölge’nin saldırısı sonucu kaybeden Polat Alemdar, Hocaya da danışarak KGT’yi yeniden yapılandırmak için harekete geçiyor.


Geçtiğimiz haftanın finalinde gerçek annesinin Zeynep olduğunu öğrenen Yusuf ise, kendi gerçeğinin peşine düşüyor. Doğum kayıtlarının peşine düşen Yusuf bir kez daha Zeynep'in karşısına çıkarken, bu karşılaşma Zeynep'in Yusuf hakkında aklının karışmasına neden oluyor.


Şedid’i kendi çıkarları için kullanan John Smith ise Avrupa’daki saf Müslüman gençleri devşirmek için kirli planlarını uygulamaya koyuyor.

Sitene Ekle