BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,88
ALTIN 2.436,14
MEDYA

Kurtlar Vadisi Pusu 270. bölüm - Son sahneler

Kurtlar Vadisi Pusu 270. son bölümü final sahneleri... Kurtlar Vadisi Pusu'nun bu hafta 5 Kasım 2015 Perşembe akşamı yayınlanan son bölümününde neler oldu?

Kurtlar Vadisi Pusu'nun 5 Kasım 2015 Perşembe akşamı yayınlanan son bölümününde Polat Alemdar bu sefer de Altay’ı kaçıran John Smith’in peşine düşüyor.


Geçtiğimiz hafta Gölge’nin pususundan usta bir manevrayla kurtulan Polat Alemdar bu sefer de Altay’ı kaçıran John Smith’in peşine düşüyor. 


POLAT, PROFESÖR ANADOLU İLE TANIŞIYOR


Yaptığı bilimsel çalışmalar sonucunda karanlık güçlerin hedefi haline gelen ve kimliğini gizleyerek yaşamak zorunda kalan Profesör Anadolu bu hafta Polat Alemdar’la tanışıyor.


GÖLGE’NİN YENİ OYUNU


Ortadoğu’da kurmak istediği korsan devlet için Türkiye’den ortaklar arayan Gölge ise boş durmuyor. Polat Alemdar’ın her yaptığı hamleye başka bir oyunla karşılık veren Gölge’nin yeni planı ne olacak? 


CAHİT’TEN PUSAT’A ZİYARET


Yurtdışına çıkmak isterken, kendisine kurulan bir tuzak sonucunda hapse düşen Pusat’ı ziyarete giden Cahit, can dostuna mutlu bir haber veriyor.


TİLKİ’DEN İNTİKAM YEMİNİ


Seyircinin akıbetini büyük bir merakla beklediği Tilki ise uzun bir aradan sonra tekrar ortaya çıkıyor. Ölüm döşeğindeki annesi Tilki’ye intikam yemini ettiriyor.

Sitene Ekle