BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,78
ALTIN 2.490,48
MEDYA

Kurtlar Vadisi Pusu 269. bölüm - Son sahneler

Kurtlar Vadisi Pusu 269. son bölümü final sahneleri... Kurtlar Vadisi Pusu'nun bu hafta 29 Ekim 2015 Perşembe akşamı yayınlanan son bölümününde neler oldu?

Kurtlar Vadisi Pusu 269. son bölüm Polat Alemdar’la Zeynep'in yolları bir kez daha kesişiyor. 


Kanal D’nin fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu’da bu hafta da heyecan ve macera hız kesmeden devam ediyor…Pana Film’in yapımcılığını üstlendiği ve başrollerinde Necati Şaşmaz, Cahit Kayaoğlu, Defne Samyeli, Erhan Ufak ve Ertan Saban’ın yer aldığı Kurtlar Vadisi Pusu’ nun geçtiğimiz haftaki finali Gölge’nin Polat Alemdar’a kurduğu pusuyla bitmişti.


POLAT PUSU’DAN NASIL KURTULACAK?


Herkesin en çok merak ettiği konu ise, Polat’ın bu pusudan kurtulup kurtulamayacağı idi… Usta bir manevrayla Gölge’nin oyununu bozan Polat Alemdar, Ortadoğu üzerine kurulan planları bir kez daha deşifre ediyor.


POLAT’LA ZEYNEP TEKRAR KARŞILAŞIYOR


Polat Alemdar’la Zeynep'in yolları bir kez daha kesişiyor.  Zeynep, Polat'ın elindeki adamlarını geri almak için geri dönüyor ve Polat'ın karşısına sürpriz bir kozla çıkıyor.


PROFESÖR ANADOLU


Kurtlar Vadisi Pusu’nun bu hafta yayınlanacak 269. bölümüne yeni bir karakter daha dahil oluyor.


Yaptığı bilimsel çalışmalar sonucunda karanlık güçlerin hedefi haline gelen ve kimliğini gizleyerek yaşamak zorunda kalan Usta oyuncu Ayla Algan’ın canlandıracağı Profesör Anadolu karakteri, ilk kez Kurtlar Vadisi Pusu’nun bu haftaki bölümünde izleyici karşısına çıkıyor.

Sitene Ekle