BIST 9.543
DOLAR 32,50
EURO 34,81
ALTIN 2.486,48
HABER /  GÜNCEL

Kurtlar Vadisi ekibi Tarsus'ta

"Kurtlar Vadisi Filistin" adlı sinema filminin ekibi Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ı ziyaret etti.

Abone ol

Kurtlar Vadisi ekibi Tarsus'a gitti yoğun ilgi karşısında mutlu oldu. Ziyarette Polat Alemdar olarak tanınan Necati Şaşmaz ve Kenan Çoban'ın (Abdülhey) yanı sıra filmde rol alan birçok oyuncu bulundu.Tarsus halkının ilgisinden dolayı çok memnun olduğunu belirten Necati Şaşmaz, Tarsus halkına ve Tarsus Belediyesine teşekkür etti.

"Kurtlar Vadisi Filistin" filminin Türkiye'nin yanı sıra tüm dünyada ilgi duyacağını dile getiren Şaşmaz, Türk halkının devamlı olarak mazlumların yanında yer aldığını bu filmde de Filistin'de yaşanan olayların konu olduğunu söyledi.

Başkan Kocamaz da, ziyarete gelen sanatçılara Kutalmışoğlu Süleyman Şah'ın heykeli ile Tarsus'a özgü çeşitli hediyeler verdi.
Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Tarsus'ta birçok film çekildiğini, en büyük ilginin "Kurtlar Vadisi Filistin" filminin gördüğünü belirtti. Filmin Tarsus'ta çekilmesinden dolayı mutluluk duyduklarını belirten Kocamaz, Tarsus'un tanıtımı açısından iyi bir gelişme olduğunu söyledi.

Türkiye ve dünyada aynı anda 5 Kasım 2010 tarihinde vizyona girecek "Kurtlar Vadisi Filistin" filminin yapımcılığını Pana Film adına Raci Şaşmaz üstlenirken, senaryosu Raci Şaşmaz, Bahadır Özdener ve Cüneyt Aysan tarafından kaleme alındı. Filmin yönetmenliğini Zübeyr Şaşmaz üstlendi.

Gazze'ye insani yardım malzemeleri götürmeye çalışan gemilere yapılan kanlı baskın üzerine Polat Alemdar ve arkadaşları Filistin'e gitmiştir. Yapılacaklar bellidir; bu baskının askeri planlayıcısı ve yürütücüsü olan İsrailli komutan ele geçirilmelidir. Film çekimlerinin 20 Eylül 2010 tarihine kadar bitirilmesi planlanıyor.