BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Kürtajı reddedince kurşunlandı!

Ayrılmak için 1.5 aylık bebeğini aldırmak isteyen hamile kadını tabancayla vurdu.

Abone ol

İzmir'in Çiğli İlçesi'nde, kepçe operatörü Vural Can D., birlikte yaşadığı, ayrılmak için 1.5 aylık bebeğini aldırmak istediğini söyleyen Pınar Ş.'yi tabancayla yaraladıktan sonra intihar etmek istedi.

Ambulansla hastaneye kaldırılan Vural Can D.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu, Pınar Ş.'nin ise bilincinin açık olduğu bildirildi.

KÜRTAJI REDDEDİNCE...

Olay, saat 15.30 sıralarında 8060 Sokak 13 numarada meydana geldi. Kepçe operatörü, 20 yaşındaki Vural Can D., iddiaya göre, Malatya'da tanıştığı Pınar Ş.'ye (27) aşık olunca evlilik vaadiyle İzmir'e getirdi. Hamile kalan Pınar Ş.'nin, bir süre sonra Vural Can D., ile araları bozuldu. Evi terkeden Pınar Ş., yakınlarının yanına yerleşti. Birlikte yaşadığı kadını geri döndürmek için sığındığı eve giden Vural Can D., Pınar Ş.'nin, ayrılmak ve bebeğini aldırmak istediğini söylemesi üzerine çılgına döndü. Ruhsatsız tabancasını ateşleyen Vural Can D., hamile Pınar Ş.'yi ensesinden vurdu. Pınar Ş.'nin kanlar içinde yere yığıldığını gören Vural Can D., bu kez de başına bir el ateş etti. Komşuların haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis, sağlık ekiplerine haber verdi. Vural Can D., Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, 1.5 aylık Pınar Ş. ise Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan Vural Can D.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu, Pınar Ş.'nin ise bilincinin açık olduğu, sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.