BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,81
ALTIN 2.508,15
HABER /  GÜNCEL

Kürt nineden Erdoğan’a özel zılgıtlı beste

Gaziantep Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan 81 yaşındaki bir nine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için beste yaptı.

Abone ol

Gaziantep Huzurevi’nde kalan 81 yaşındaki Üveye Çetin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a olan sevgisini çok farklı bir şekilde dile getirdi. Yaşlı kadın Erdoğan'a özel beste yaptı.

Zılgıt çekerek bestesini seslendiren 81 yaşındaki Üveye Çetin, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı görmek için ölmeye razı olduğunu ifade etti.

ŞARKIYI ZİYARETE GELENLER İÇİN OKUYOR

Gaziantep Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan 81 yaşındaki Üveye Çetin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için beste yapıp şarkı söyledi. Şarkıyı sık sık kendisi gibi huzurevinde kalan arkadaşlarına söyleyen Üveye Çetin, bestelediği şarkıyı huzurevini ziyaret eden siyasetçilere de okuyor.

ERDOĞAN İÇİN ZILGITLI BESTE

Cana yakın ve samimi davranışları nedeniyle huzurevi çalışanları ve yöneticilerinin de sempati duyduğu Üveye Nine, zılgıt getirerek, farklı silahların seslerini taklit ederek, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a olan hasreti dile getiriyor.

BÜTÜN KURŞUNLAR BANA İSABET ETSİN YETER Kİ SENİ GÖREYİM

Erdoğan’ı ölmeden ölmeden önce görmek istediğini belirten Üveye Nine, Kürtçe "Tek arzum seni görmek. Yeter ki seni göreyim, bütün, kurşunlar, bombalar bana isabet etsin. Ölen ölsün, kalan kalsın" diye konuştu.

Üveye Nine’nin sosyal medyaya da düşen görüntülerle sosyal medyanın yeni fenomeni olması bekleniyor.